Fundació ONCE convoca les seves beques  ‘Oportunitat al Talent’ per a universitaris amb discapacitat 

Cartell Beques Oportunitat al Talent

Fundació ONCE ha llançat la desena edició de les seves beques 'Oportunitat al Talent', un programa dirigit a donar suport a la formació universitària, l'especialització i la carrera acadèmica i investigadora de les persones amb discapacitat i promoure així la seva inclusió laboral en feines tècniques i altament qualificades.

Amb la concessió d'aquestes beques, la Fundació ONCE vol promoure el progrés acadèmic dels estudiants amb discapacitat en l'àmbit de l'educació superior. En concret, vol donar suport a una formació d'excel·lència, la mobilitat transnacional, l'especialització dels estudiants amb discapacitat en àrees d'especial ocupabilitat, la compatibilitat de la pràctica esportiva de competició amb els estudis acadèmics i la investigació en ciències de la salut.

També pretén aprofitar el seu potencial per impulsar la carrera acadèmica i investigadora dels universitaris amb discapacitat, fomentant així la seva inclusió a les universitats com a personal docent i investigador i en feines altament qualificades del sector públic i privat.

Com a l'edició anterior, també s'ofereixen beques per a la formació professional de grau superior en àrees d'especial demanda.

Així, en aquesta edició s'ofereixen beques en les següents modalitats: per a màster i postgraus, de mobilitat transnacional, d'estudis i esport, de formació professional i de doctorat i investigació en Ciències de la Salut, concedides aquestes darreres en col·laboració amb CIC bioGUNE i Fundació IKERBASQUE.

Beques i quanties

Per optar als ajuts per a màster i postgraus, els candidats han de ser alumnes amb un grau o equivalent, matriculats o preinscrits en un màster oficial de qualsevol universitat espanyola, centre o escola de negocis. Cadascuna comptarà amb una quantia de 3.000 euros.

Pel que fa a les beques de mobilitat transnacional, destinades a alumnes de grau o de màster matriculats a alguna universitat estrangera, tenen una quantia de 6.000 euros per estudiant.

També s'han convocat beques d'estudis i esport per potenciar la formació dels estudiants i esportistes amb discapacitat. Estan destinades a alumnes de grau, cicles formatius de grau mitjà o superior i màster i postgraus. Hauran d'acreditar la seva pertinença a una Federació Esportiva de l'àmbit nacional o a un club o equip esportiu federat, amb una antiguitat mínima de dos anys. La quantia és de 3.000 euros. 

Per optar a les beques de Formació Professional, les persones sol·licitants hauran d'estar matriculades o preinscrites en un cicle formatiu de grau mitjà o superior en qualsevol institut o centre acreditat de tot el territori nacional, en alguna de les següents àrees professionals: Comerç i Màrqueting, Agrària, Edificació i Obra Civil, Electricitat i Electrònica, Energia i Aigua, Fabricació Mecànica, Imatge i So, Informàtica i Comunicacions, Instal·lació i Manteniment, Gestió Forestal, Aprofitament i Manteniment del Medi Natural, Química, Sanitat i Serveis Sociosanitaris. Aquests ajuts consten de 1.000 euros. 

Per la seva banda, les beques Fundació ONCE/CIC bioGUNE/IKERBASQUE de Doctorat i Investigació estan destinades a estudiants de la branca de Ciències de la Salut. Se'n concedirà una de predoctoral i dues de postdoctorals.

La predoctoral està destinada a estudiants amb discapacitat que facin el doctorat a l'àrea de ciències de la salut. 

Les persones interessades hauran de presentar les sol·licituds exclusivament per via telemàtica a través de la plataforma de beques de Fundació ONCE: Enllaç beques Fundació ONCE

El termini per presentar les sol·licituds conclou el proper dia 30 de setembre, tret de les beques de doctorat i investigació que s'amplia fins al 10 d'octubre.

El programa de beques ‘Oportunitat al talent’ és una convocatòria de Fundació ONCE en què col·laboren i participen CRUE Universidades Españolas i el CERMI (Comitè Espanyol de representants de persones amb discapacitat). Compte a més amb el suport econòmic d'empreses compromeses amb la discapacitat. En aquesta edició destaca la participació d'Ineco, Grup Agbar, Santander Private Banking, Galp, Safran Engineering Services i Fujitsu.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts