Presentem a Esplugues el nou model de quiosc

Seccions: Joc
esplugues_quiosc.jpg

L’ONCE va presentar dimarts 19 de novembre al carrer del Carme, 34, d’Esplugues de Llobregat, el seu nou model de quiosc. És tracta del primer que es presenta a la comarca del Baix Llobregat. Un model més accessible per a tots els agents venedors amb discapacitat, més ecològic per la tipologia de productes de construcció i els seus consums i que facilita la comunicació amb el públic. Ja n’hi ha a Tarragona, a Lleida, a Reus, a Cambrils i a algunes ciutats de la província de Barcelona. La idea és que es vagin implantant progressivament. A Esplugues ja se n'han instal·lat tres dels nous quioscs i en el futur es faran cinc més. 

L’acte va comptar amb la participació de Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Noelia Romero, gestora comercial de la zona i la venedora dels productes de joc de l’Organització, Carmen Chacón.

“Tenim la sort de ser el primer municipi del Baix Llobregat i amb L'Hospitalet els primers de l'àrea metropolitana on s’instal·la aquest model de quiosc més ergonòmic i accessible. El compromís del nostre consistori és facilitar la mobilitat de les persones i fer més accessible la ciutat. Aquest quiosc també ho facilita. A més és un punt de trobada més de la ciutat, on la gent afegeix i contribueix a la cohesió social” va destacar Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues, municipi on hi ha 78 afiliats i afiliades a l’ONCE.

L’ONCE vol destacar la col·laboració i el treball d’Esplugues de Llobregat per fer possible la integració i posada en marxa d’aquest nou model de quiosc a la ciutat.

Amb el nous quioscs, una de les icones dels carrers i places de Catalunya, l'ONCE canvia la imatge d'aquesta porta d'accés a un món d'inclusió social, que millora les condicions laborals dels agents venedors de l’ONCE i que també renova la imatge de la ciutat.

El nou disseny compleix amb els requisits d’accessibilitat universal per a la persona que exerceix la venda i també per als compradors. L'exposició dels productes de joc, amb més superfície de vidre,  és més clara i organitzada per ajudar al client en la seva elecció.

Per a les persones cegues usuàries de gos guia, el nou quiosc compta amb un espai perquè el gos estigui estirat a terra, còmodament, mentre el seu amo treballa. I per als que utilitzen cadira de rodes, el model disposa d'una rampa fixa d'accés a l'interior del quiosc, a més que totes les zones d'exposició són accessibles mitjançant una plataforma. Per millorar el confort del venedor, s'inclou una cadira ergonòmica. El quiosc presenta en els seus laterals exteriors frases en Braille, el sistema de lecto escriptura propi de les persones cegues.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts