"Al Grup Social ONCE mantenim ara més oberta i forta que mai la solidaritat, l'ajuda i la humanitat"

Seccions: T'interessa
enric_y_david_foto.jpg

Benvolgut, Benvolguda,

Amb aquestes paraules volem dirigir-nos a tu, tot desitjant que tant tu com la teva família us trobeu bé i fer-te una abraçada, que és el que més voldríem en aquests moments.

Des del passat 14 de març, quan el govern va decretar l’Estat d’Alarma fruit de l’expansió del Coronavirus, vàrem paralitzar la nostra activitat comercial al carrer. Des el primer moment, la nostra Institució va adoptar diferents mesures per a protegir les persones que en formem part i vetllar pel més important dels nostres venedors, la seva salut.

Sempre hem tingut clar que el més important és tenir cura de les persones, per això hem treballat per a implantar mesures econòmiques que asseguressin la sostenibilitat i viabilitat de l’Organització i d’aquesta manera, preservar tots els llocs de treball quan finalitzi el confinament que estem vivint.

Al Grup Social ONCE, la nostra Fundació ONCE està prioritzant la seva activitat tot atenent les necessitats de les persones amb discapacitat més vulnerables, promovent la teleformació, garantint els nostres drets davant la Sanitat per a evitar situacions de discriminació i fent donacions solidàries de mascaretes i altres materials de protecció individual per a evitar contagis en aquelles entitats i residències on no en tenen.

A Ilunion, moltes de les nostres empreses d’economia social, també han hagut d’interrompre la seva activitat, però han mantingut més oberta que mai la solidaritat. Així, col·laborem amb la cessió dels nostres hotels a la Sanitat pública, com el Bel Art i l’Ilunion Barcelona, per acollir metges, personal sanitari i malalts. També lluitem conjuntament contra aquesta pandèmia tot prestant els nostres serveis de bugaderia industrial per a netejar la roba dels centres hospitalaris. 

Davant d’aquesta cruel realitat inimaginable que estem vivint, a l’ONCE creiem que el més important és atendre les necessitats de les persones cegues i malgrat haver reduït la nostra activitat institucional, garantim els serveis socials bàsics per als col·lectius més vulnerables de la societat, especialment per a la gent gran cega que viu sola o per als més de mil alumnes que aquests dies han d’estudiar a casa. Equips de psicòlegs, treballadors socials, mestres, tècnics en tiflotecnologia i voluntaris segueixen fent accions sobre el terreny, com compra d’aliments i medecines o atenció telefònica per a pal·liar la soledat. El que no hem reduït és la força de la humanitat, la de la solidaritat, la d’estar units, la d’ajudar-nos, la de preocupar-nos pels altres, la de ser a prop dels que més ens necessiten.

Aquesta ha estat, és i serà la nostra essència, la que ens ha permès superar moments molt difícils i la que ens ajudarà una vegada més.

No volem acomiadar-nos de cap manera, perquè la única cosa que desitgem ara és ser molt a prop teu i retrobar-nos molt aviat.

Enric Botí Castro de la Peña
Delegat Territorial ONCE Catalunya

David Bernardo Cabaco
President Consell Territorial ONCE Catalunya
 

 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts