XXXV Concurs Escolar de l'ONCE i la seva Fundació: per un esbarjo inclusiu

 • Boletín: Nº 23 OCTUBRE 2018

  Temática: T'interessa Alumnes de l'Institut La Guineueta, guanyadors autonòmics de Catalunya, la passada edició del Concurs

  Amb l’inici del curs acadèmic 2018-2019, l’ONCE i la seva Fundació han posat en marxa una nova edició del seu Concurs Escolar. Coincidint amb la transcendència que té educar en valors, per mitjà de la solidaritat i la creativitat, el seu objectiu es donar a conèixer a la comunitat educativa què es l’ONCE i la seva  Fundació i la labor en la que inverteixen els seus recursos.

  Enguany el Concurs Escolar arriba a la seva  35a edició i porta per lema “Por mí y por todos mis compañeros. Ideas para un recreo inclusivo”.

  Les fases d'inscripció i de participació estan obertes des del passat 17 de setembre i fins a l’1 de febrer i es poden fer a través del web www.concursoescolaronce.es o al telèfon 900 808 111.

  Els alumnes -d'entre 8 i 18 anys- poden participar per aules completes, dirigides per un professor. Els de Primària i Educació Especial presentaran un cartell, que haurà d'anar acompanyat d'una audiodescripció, on es reivindiqui les pautes per a fomentar la inclusió i la diversitat al pati. Els estudiants d'ESO, FP i Batxillerat concorreran amb un videoclip musical, d'un minut de durada, en què es reivindiqui un esbarjo més inclusiu. També haurà d'anar acompanyat d'un text amb la lletra de la cançó i una explicació-guió del que passa al vídeo.