Una injecció d'il·lusió

 • Boletín: Nº 55 JULIOL 2021

  Temática: T'interessa El nou logo del Grup Social ONCE, amb l'Oncelio de colors, groc, blau, vermell i verd.

  Al Grup Social ONCE estem esperançats perquè sembla que, aquesta vegada sí, remuntem. Tota la societat ens podem congratular que les coses van a millor. El procés de vacunació avança. És una injecció de salut, de seguretat i d’optimisme. Ens ha donat una energia renovada. És temps de re il·lusionar-nos de veritat.

  A l’ONCE, coneixem de primera mà la capacitat de superar-nos. I de tenir alegria i entusiasme. L’engrescament i l’esforç per ser millors.

  Com recordaràs, aquest 15 de juny va fer un any que els nostres venedors i venedores, 2.500 sentinelles de somnis, van tornar la il·lusió als pobles i ciutats de Catalunya. Per primera vegada no havien estat, durant tres mesos, a carrers, places i avingudes del nostre país des de la fundació de l’ONCE, fa 82 anys.

  I vam voler celebrar aquella fita. I tant que sí! La il·lusió continua gràcies a l’esforç de tots i totes i gràcies a la solidaritat de la ciutadania que ha estat sempre al nostre costat. Ho hem aconseguit junts!
  Volem donar les gràcies a totes les persones que formem part del Grup Social ONCE. Gràcies per la vostra actitud, el vostre compromís, per estar a prop, per estendre la mà a qui més ho necessita.
  Estem orgullosos d’aquesta unitat, una força imparable pel bé comú.

  Estem molt contents també perquè des de principis de juny, vam donar un pas més per començar a normalitzar l’activitat dels centres d’ONCE. Cal, en la mesura del possible, cita prèvia per tal de garantir una atenció individualitzada. Per altres serveis, com el Club de la Gent Gran, tallers i cursos d’animació, per als quals és imprescindible la participació presencial i grupal, haurem d'esperar fins al setembre, moment en el que us traslladarem més informació.

  Les persones del Grup Social ONCE hem seguit sempre actius com a agents secrets de solidaritat. En definitiva, hem estat i continuem al peu del canó en el paper d’ajuda i humanitat. Estem al carrer, al costat de la gent.

  Tenim un motiu per sortir de casa i treballar tots els dies: la il·lusió que pot amb tot.

  Ara sí, ben aviat podrem fer-nos una gran abraçada.

  Gràcies per ser-hi!

  Enric Botí
  Delegat Territorial ONCE Catalunya

  David Bernardo
  President Consell Territorial ONCE Catalunya

  Àngel Ávila
  Sotsdelegat Territorial ONCE Catalunya

  Manel Eiximeno
  Director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona

  Claudio Muñoz
  Director tècnic SBO Barcelona