S'inaugura a Reus el mostrador Zedis, un nou punt de venda més accessible i obert al client

 • Boletín: Nº. 70 DESEMBRE 2022

  Temática: T'interessa L'acte d'inauguració d'aquest nou punt de venda va comptar amb la participació de Carles Prat, regidor d'Empresa i Ocupació i responsable de Mercats; Arantxa Vallespí, directora de l'ONCE a Reus; Dani Huerta, cap de vendes de la zona comercial, i Toni Carrasco, venedor de l'ONCE.

  El passat 17 de novembre, l'ONCE va presentar un nou model de punt de venda situat al Mercat Central de Reus. Es tracta del mostrador Zedis, un espai totalment obert i en forma d''L', que ofereix un tracte més proper i accessible entre el venedor i el client.

  És el primer taulell d'aquestes característiques instal·lat a la província de Tarragona, ja que els anteriors models només comptaven amb un mòdul central.

  L'acte d'inauguració va comptar amb la participació de Carles Prat, regidor d'Empresa i Ocupació i responsable de Mercats; Arantxa Vallespí, directora de l'ONCE a Reus; Dani Huerta, cap de vendes de la zona comercial, i Toni Carrasco, venedor de l'ONCE.

  Aquest nou disseny de quiosc compleix amb els requisits d'accessibilitat universal per a la persona que exerceix la venda i també per als compradors. A més, amb aquest nou mostrador, l'exposició dels productes de joc és molt més clara i organitzada, ja que compta amb més superfície de vidre.