Responsables d’Amazon visiten l’ONCE Catalunya

 • Boletín: Nº 38 FEBRER 2020

  Temática: T'interessa El passat 14 de gener un grup de 24 de treballadors d’Amazon, vinguts de diferents punts del món, van visitar les instal·lacions d’ONCE Catalunya. A la foto, a la impremta.

  El passat 14 de gener un grup de 24 responsables d’Amazon, vinguts de diferents punts d'Europa i del món, van visitar les instal·lacions d’ONCE Catalunya. I van conèixer de primera mà els serveis socials personalitzats que reben les persones cegues a Catalunya.

  Els treballadors van ser rebutsper l’Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Enric Opi, Director Regional de Catalunya i Balears d’INSERTA.

  Tot seguit, van fer una visita institucional a l’Edifici ONCE Catalunya, l’espai més gran del món en atenció integral a de les persones cegues i amb deficiències visuals greus. El centre, amb 44.000 m2, és un espai que està totalment adaptat. Des d’aquí es coordina la prestació de serveis socials que l’ONCE dona a tota Catalunya. El centre ofereix atenció integral i multidisciplinària a més de 3.000 persones de la ciutat de Barcelona i més de 10.000 de la seva àrea d’influència.

  El grup de treballadors d’Amazon va acabar la visita a la impremta Braille, on es produeix i distribueix entre els afiliats tot tipus de documents i recursos bibliogràfics sonors i en el sistema de lectoescriptura Braille. Van poder veure les diferents màquines d’impressió Braille, així com la laboriosa producció de contes infantils i diversos materials en relleu com plànols, monuments, guies de metro...