Redoblem la il·lusió

 • Boletín: Nº 50 FEBRER 2021

  Temática: T'interessa Enric Botí, delegat territorial ONCE Catalunya., amb una foto d'un venedor històric de l'ONCE.

  Em plau saludar-vos en aquest inici d’any i especialment quan la nostra revista Il·lusió arriba al número 50. Una xifra estimable d’un canal de comunicació que ens apropa mes a mes, amb les noticies més destacades de la nostra entitat. Ja estem treballant en la seva versió  sonora.  Aviat us podrem donar més detalls.

  Vam començar gener commemorant el Dia Mundial del Braille amb el vídeo La fàbrica dels punts. Ens va descobrir les entranyes de la impremta del Servei Bibliogràfic  i com elaboren els llibres en braille i els contes infantils, que  acaben sent petites obres d’art en mans dels més menuts. Ja tenim en marxa el Roc Boronat, que amb 88 títols, té la participació més alta de la seva història. I molt aviat podrem entregar més Tones de solidaritat després d’haver lliurat 111.111 quilos als Bancs del Aliments pels que més ho necessiten. Un gran recapte en el qual han participat molt activament els nostres treballadors. I continuem donant premis per dibuixar un somriure als afortunats i afortunades, i sent solidaris amb la resta d’organitzacions del món de la discapacitat.

  Són temps difícils. Com sabeu, hem tingut una caiguda de les vendes, però  els venedors i venedores dels nostres jocs,  2.500 herois del carrer, s’esforcen com mai per donar la seva millor versió quotidianament. El nostre reconeixement a tots ells i elles, com a la resta dels membres de la família del Grup Social ONCE, que es deixen la pell per remuntar la situació. 

  Seguim oberts a ajudar i a  donar  tots els serveis socials personalitzats als nostres afiliats i afiliades, la nostra raó de ser. Amb la tecnologia construim  ponts per estar junts i repartim abraçades virtuals mentre no arribin les de veritat, les que acaben amb un bon cop a l’esquena.

  No defallirem mai. Redoblem la il·lusió. I les ganes, les capacitats i els esforços. Posem el millor de tots nosaltres i així anirem conquerint esperances a cada minut. Comptem amb tu, amb tots i totes, per seguir endavant. I que tinguem també un xic de sort, molt necessària per acompanyar el treball. 

  Feliç 2021, ple de salut i amor! 

  Enric Botí

  Delegat Territorial ONCE Catalunya