Presentem el nou model de quiosc a Barcelona

 • Boletín: Nº 57 OCTUBRE 2021

  Temática: T'interessa Eric Villalón, venedor ONCE; Jaume Collboni, primer tinent alcalde de Barcelona; David Bernardo, president del Consell Territorial d'ONCE Catalunya i Enric Botí, delegat territorial d'ONCE Catalunya, tallen la cinta del nou model de quiosc de l'ONCE al carrer Sepúlveda, 1 de Barcelona.

  L’ONCE va presentar el passat 27 de setembre, davant l’entrada principal de l’edifici ONCE Catalunya, el seu nou model de quiosc a Barcelona. Un model més accessible per a tots els agents venedors amb discapacitat, més ecològic per la tipologia de productes de construcció i els seus consums i que facilita la comunicació amb el públic. El del carrer Sepúlveda, número 1, és el primer que s’ha instal·lat a la capital catalana. Hi haurà uns 40 quan s’encenguin els llums de Nadal. La idea és que es vagin implantant progressivament a tot Catalunya.

  Eric Villalón, venedor ONCE; David Bernardo, president del Consell Territorial d'ONCE Catalunya i Enric Botí, delegat territorial d'ONCE Catalunya; Jaume Collboni, primer tinent alcalde de Barcelona; Joan Ramon Riera, regidor, i Jordi Tudela, gerent del IMPD de Barcelona, en el nou model de quiosc de l'ONCE al carrer Sepúlveda, 1 de Barcelona.L’acte va comptar amb la participació de Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde de Barcelona; Joan Ramon Riera, regidor d’Infància, Joventut i Persones Grans i president l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD); Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i el venedor dels productes de joc d’aquest quiosc, Eric Villalón.

  L’ONCE vol destacar la col·laboració i el treball de l’Ajuntament de Barcelona per fer possible la integració i posada en marxa d’aquest nou model de quiosc a la ciutat.

  Amb el nous quioscs, una de les icones dels carrers i places de Catalunya, l'ONCE canvia la imatge d'aquesta porta d'accés a un món d'inclusió social, que millora les condicions laborals dels agents venedors de l’ONCE i que també renova la imatge de la ciutat.

  El nou disseny compleix amb els requisits d’accessibilitat universal per a la persona que exerceix la venda i també per als compradors. L'exposició dels productes de joc, amb més superfície de vidre,  és més clara i organitzada per ajudar al client en la seva elecció.

  Per a les persones cegues usuàries de gos guia, el nou quiosc compta amb un espai perquè el gos estigui estirat a terra, còmodament, mentre el seu amo treballa. I per als que utilitzen cadira de rodes, el model disposa d'una rampa fixa d'accés a l'interior del quiosc, a més que totes les zones d'exposició són accessibles mitjançant una plataforma. Per millorar el confort del venedor, s'inclou una cadira ergonòmica. El quiosc presenta en els seus laterals exteriors frases en Braille, el sistema de lecto escriptura propi de les persones cegues.