ONCE suspèn els seus sortejos

 • Boletín: Nº 40 ABRIL 2020

  Temática: T'interessa

  L'ONCE va decidir suspendre, a partir del 16 de març de 2020, els sortejos de les seves tradicionals loteries, inclosos els cupons i el Cupó Extraordinari del Dia del Pare, fins que es recuperi la situació generada pel coronavirus i finalitzi l'estat d'alarma decretat pel Govern d'Espanya. L'Organització redobla l'atenció a persones cegues i persones amb discapacitat. Des dels equips de l’estructura comercial i territorial de l’ONCE Catalunya estem portant a terme un programa de seguiment i suport a tots els agents venedors per a que tots estiguin ben informats i es puguin resoldre els dubtes que es tinguin en aquest temps de suspensió provisional de la venda.

  En funció de les mesures preses per les diferents administracions, l'Organització ha pres totes les decisions possibles en defensa dels seus treballadors i treballadores, així com per a garantir els drets dels consumidors, i mantenir la cobertura dels seus més de 72.000 afiliats i afiliades.

  Les mesures, recollides en una resolució del Director General de l'ONCE, són:

  - Se suspèn la venda de tots els productes de loteria de l'ONCE, en qualsevol de les seves modalitats, en tots els punts de venda de caràcter presencial, tant agents venedors com establiments del Canal Físic Complementari.

  - Se suspèn la comercialització de tots els productes de loteria de l'ONCE pel canal internet en la pàgina web oficial de Jocs ONCE.

  - Des del dilluns 16 de març de 2020, inclòs, se suspèn la celebració dels sortejos de tots els productes periòdics i extraordinaris de la modalitat de loteria denominada 'Cupó de l'ONCE', inclòs l'Extraordinari del Dia del Pare que ha quedat ajornat.

  - Des del dilluns 16 de març de 2020, inclòs, se suspèn la celebració dels sortejos dels productes de joc actiu sortejats a Espanya:  'Triplex de l'ONCE', '7/39' i 'Super ONCE'. Els sortejos del producte de joc actiu Eurojackpot continuaran celebrant-se a Hèlsinki, conforme disposa el Reglament regulador dels productes de joc actiu.

  - Una vegada finalitzi l'estat d'alarma, l'ONCE impartirà instruccions sobre els cupons i bitllets adquirits en relació amb els sortejos no celebrats.

  - Els terminis de caducitat pel cobrament de premis queden en suspens durant el període que duri l'estat d'alarma. L'ONCE comunicarà oportunament el dia en què s'aixecarà aquesta suspensió.

   

  Més informació a www.once.es