Ofrenes floral de l'ONCE a la Diada de Catalunya

 • Boletín: Nº 34 OCTUBRE 2019

  Temática: T'interessa Enric Botí, delegat territorial ONCE Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Jordi Costa, director de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat van assistir el passat 11 de setembre, amb motiu de la Celebració de la Diada Nacional de Catalunya, a la recepció i a l’esmorzar oficial de l’Ajuntament de Sant Boi.

  Enric Botí, delegat territorial ONCE Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Jordi Costa, director de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat van assistir el passat 11 de setembre, amb motiu de la Celebració de la Diada Nacional de Catalunya, a la recepció i a l’esmorzar oficial de l’Ajuntament de Sant Boi (Jardins de Can Torrents) i van fer la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanovas a l’església de San Baldiri.

  Els nostres representants van poder saludar i conversar amb Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi; Meritxell Budó, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya; Teresa Cunillera, delegada del Govern a Catalunya; Josep Costa, vicepresident primer del Parlament de Catalunya; Eva Granados, portaveu del GP del PSC; Anna Caula, portaveu del GP d’Esquerra Republicana de Catalunya; Lluís Mijoler alcalde de l’ajuntament de El Prat de Llobregat; Xavier Fonollosa, alcalde de l’ajuntament de Martorell i Rosa Cadenas, regidora de l’ajuntament de Martorell.

  A Tarragona
  Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van fer l’ofrena floral al monument del Conseller en Cap (1713-1714) Rafael Casanova, al passeig marítim Rafael Casanova.

  A l’acte hi van assistir Pau Ricomà, alcalde de Tarragona acompanyat  per membres de la corporació; Òscar Peris, delegat del Govern a Tarragona; Maria José Figueras, rectora Magnifica de la Universitat Rovira i Virgili i Joan Martí Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès, entre d'altres.

  A Terrassa
  Francisco Aguilar, director de l’agència de l’ONCE a Terrassa, acompanyat per la vicepresidenta del Comitè d’Empresa i d’una venedora, va participar a l'ofrena floral a la plaça de l'Onze de Setembre. Van poder saludar a Jordi Ballart, alcalde de Terrassa i a tots els regidors que l’acompanyaven.