Ofrena floral de l'ONCE a la Diada de Catalunya

 • Boletín: Nº 23 OCTUBRE 2018

  Temática: T'interessa Xavier Grau, delegat territorial ONCE Catalunya i Raquel Saavedra, directora de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat van assistir el passat 11 de setembre, amb motiu de la Celebració de la Diada Nacional de Catalunya, a la recepció i a l’esmorzar oficial de l’Ajuntament de Sant Boi (Jardins de Can Torrents) i van fer la tradcional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanovas a l’església de San Baldiri.

  Xavier Grau, delegat territorial ONCE Catalunya i  Raquel Saavedra, directora de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat van assistir el passat 11 de setembre, amb motiu de la Celebració de la Diada Nacional de Catalunya, a la recepció i a l’esmorzar oficial de l’Ajuntament de Sant Boi (Jardins de Can Torrents) i van fer la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanovas a l’església de San Baldiri.

  Xavier Grau, delegat territorial ONCE Catalunya i Raquel Saavedra, directora de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat van assistir el passat 11 de setembre, amb motiu de la Celebració de la Diada Nacional de Catalunya, a la recepció i a l’esmorzar oficial de l’Ajuntament de Sant Boi (Jardins de Can Torrents) i van fer la tradcional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanovas a l’església de San Baldiri.

  L'acte va estar presidit per Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya i  M. Luisa Moré, alcaldessa de Sant Boi. Els nostres representants van poder saludar i conversar amb les autoritats assistents.