Marcelino Cid, nou director de l’ONCE a Lleida

 • Boletín: Nº 20 JUNY 2018

  Temática: T'interessa L’acte va comptar amb la presència d’Àngel Ros, Alcalde de l’Ajuntament de Lleida; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial; el propi Marcelino Cid i Domingo Francisco García, recentment jubilat.

  Dimarts 8 de maig a les 19.00 h. a l’Agència administrativa de l’ONCE a Lleida  (av. del Segre, 7) va tenir lloc la presa de possessió del seu nou director, Marcelino Cid, en substitució de Domingo Francisco García, recentment jubilat.

  L’acte va comptar amb la presència d’Àngel Ros, Alcalde de l’Ajuntament de Lleida; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial i altres representants de l’Organització, amb la companyia d’afiliats i venedors vinculats a l’agència. 

  Marcelino Cid Jiménez, nascut a Santa Coloma de Gramenet al 1975, és afiliat a l’ONCE des de 1983. Graduat en Ciència Política i de l’Administració per la UNED, ha estat agent venedor de l’ONCE a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona  des de febrer de 1994 fins a desembre 2017. Aleshores va ser anomenat cap de recursos generals a la Delegació Territorial d’ONCE Catalunya fins a febrer 2018.

  L’agència administrativa de l’ONCE a Lleida presta serveis a 541 afiliats i compta amb 103 agents venedors dels diferents productes que comercialitza l’Organització.