L’ONCE Catalunya commemora el 80è aniversari a la Diada de Montserrat amb números molt humans

 • Boletín: Nº 21 JULIOL 2018

  Temática: T'interessa L’acte central va ser al migdia, a la Plaça Central de la Basílica. Per celebrar el 80è aniversari, es va representar el número 8 i el número 0 amb dues grans figures humanes engalanades amb els colors de l’ONCE, el groc i el verd, que simbolitzen Il•lusió i esperança.

  Diumenge 10 de juny, l’ONCE a Catalunya celebrà al Santuari de Montserrat la 24ª edició de la Diada de la Gran Família de l’ONCE Catalunya per a commemorar el seu 80è aniversari, que va aplegar unes 1.200 persones entre afiliats, pensionistes, treballadors, familiars i amics de la nostra Institució amb l’objectiu de compartir tots junts un dia de germanor.

  L’acte central va ser al migdia, a la Plaça Central de la Basílica. Per celebrar el 80è aniversari, es va representar el número 8 i el número 0 amb dues grans figures humanes engalanades amb els colors de l’ONCE, el groc i el verd, que simbolitzen Il•lusió i esperança.

  Després, l’Hble. Sr. Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, ens va visitar i ens va adreçar unes paraules a tota la gran família de l’ONCE Catalunya.

  L' Hble. Sr. Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, ens va visitar i ens va adreçar unes paraules a tota la gran família de l’ONCE Catalunya.

  La jornada va estar plena d’activitats des del matí, amb botifarrada, missa conventual, gegants  i castells.

  Al migdia es va fer un dinar de germanor amb la presència de personalitats del món polític i social i representants d’associacions de persones amb discapacitat. L’acte va comptar amb la presència de Patricia Sanz, vicepresidenta del Consejo General de la ONCE;  Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.