L'hotel ILUNION Caleta Park reobre amb 10 suites noves i totes les seves habitacions reformades

 • Boletín: Nº 30 MAIG 2019

  Temática: T'interessa Façana principal de l'hotel ILUNION Caleta Park

  ILUNION Hotels va tornar a obrir el 12 d'abril  el seu hotel ILUNION Caleta Park, situat en la localitat gironina de S’Agaró, amb 10 suites noves i totes les seves habitacions reformades.

  Entre les novetats d'aquesta temporada, després del tancament temporal durant els mesos d'hivern, destaca la renovació de totes les seves habitacions Vista Mar i Vista Muntanya, que han guanyat en lluminositat i espai després d'un treball de reforma i interiorisme que ha durat dos anys.

  A més, ILUNION Caleta Park no comptava amb habitacions suites i, després d'aquest projecte, ofereix 10 noves júnior suites.

  El resultat d'aquest treball pot apreciar-se en tots i cadascun dels detalls que conformen les seves àmplies habitacions i suites, i en l'acurada renovació interior, en estètica, acabats, materials i instal·lacions.

  El resultat dels treballs de millora de les habitacions pot apreciar-se en tots i cadascun dels detalls que conformen les seves àmplies habitacions i suites, i en l'acurada renovació interior, en estètica, acabats, materials i instal·lacions.

  26 hotels únics
  ILUNION Hotels, del Grup Social ONCE, compta actualment amb 26 hotels de tres, quatre i cinc estrelles repartits per 12 destinacions de tota la geografia estatal: quatre a Madrid, quatre a Barcelona, quatre a València, dos a Cadis, tres a Màlaga, dos a Mèrida i un a Badajoz, Menorca, Sevilla, Huelva, Girona, Zaragoza i Bilbao.

  A més a més, és l'única cadena hotelera a Espanya que té la certificació d'accessibilitat universal (UNEIX 170001-2) en els seus establiments, així com el segell Qsostenible, que avala la sostenibilitat dels seus edificis.

  Així mateix, ILUNION Hotels és la primera companyia de l'Estat que ha rebut el Premi de l'Ètica de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) pel seu treball en l'àrea de turisme accessible.