La presidenta de la Diputació de Barcelona rep els responsables del Grup Social ONCE a Catalunya

 • Boletín: Nº 56 AGOST 2021

  Temática: T'interessa Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona, va rebre a Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Alfred Subietas, director de Relacions Institucionals i Desenvolupament de Negoci a Catalunya d’ILUNION i Enric Opi, director regional a Catalunya i Balears d’INSERTA.

  El passat 1 de juliol, Núria Marín presidenta de la Diputació de Barcelona, i Teresa Llorens, coordinadora de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social van rebre a Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Alfred Subietas, director de Relacions Institucionals i Desenvolupament de Negoci a Catalunya d’ILUNION i Enric Opi, director regional a Catalunya i Balears d’Inserta.

  Va ser a la seu de Diputació de Barcelona, a Rambla de Catalunya, de Barcelona.

  Durant la trobada, els responsables del Grup Social ONCE van donar a conèixer els programes d’inserció laboral que porta a terme a través d’Inserta i del model empresarial d’economia social d’ILUNION que es desenvolupen a Catalunya.

  “Donem les gràcies als ajuntaments per la seva col·laboració ferma i decidida que permet que l’ONCE segueixi fent la seva acció social, malgrat totes les dificultats”, destacà Enric Botí. I afegí: “Trobem en el món municipal i en la Diputació grans aliats per crear llocs de treball i ocupació estable. I una ajuda per seguir avançant en l’accessibilitat i el disseny universal de pobles i ciutats.  En definitiva, treballem per millorar la vida de les persones cegues i les que tenen discapacitat, que també és millorar la societat en el seu conjunt.