Jornades de direcció d'ILUNION a BCN: ‘Som únics’

  • Boletín: Nº 39 MARÇ 2020

    Temática: T'interessa De dreta a esquerra: Alejandro Oñoro, Conseller Delegat de ILUNION; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial.

    Els passats 11 i 12 de febrer van tenir lloc a Barcelona les Jornades de direcció ILUNION ‘Som Únics’. Hi van participar directius de les empreses del Grup Social ONCE procedents de tot l’Estat. Van estar presidides per Alejandro Oñoro, Conseller Delegat d'ILUNION i van comptar amb la participació d’Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial.

    En aquest dies, van visitar ILUNION Bugaderia Sant Boi i ILUNION Contact Center BPO i es van allotjar a l’Hotel ILUNION Barcelona, on van portar a terme les sessions de treball Ahir  i avui  de la Fundación ONCE, a càrrec de José Luis Martínez Donoso, director General de la Fundación ONCE i Present i futur de ILUNION,  amb Alejandro Oñoro, conseller delegat Grupo ILUNION.

    Van poder parlar de les millors pràctiques i del reptes, dels projectes de digitalització, de tecnologia, del valor estratègic de la marca, dels centres especials de treball, de la ciberseguretat d'aspectes jurídics, entre d’altres temes.