Es prorroga per dos anys més el conveni entre el Govern i l’ONCE i la seva Fundació

 • Boletín: Nº 25 DESEMBRE 2018

  Temática: T'interessa

  El passat dimarts, 13 de novembre, el  Govern va aprovar en el Consell Executiu prorrogar per dos anys més el conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, l’ONCE i la seva Fundació per treballar conjuntament per al inclusió social de les persones amb discapacitat.

  El conveni, que afecta la majoria de departaments de la Generalitat, s’emmarca en la implementació de polítiques públiques d’integració social de persones amb discapacitat que estableix el Pla de Govern.

  L’objectiu del conveni és treballar conjuntament per la inclusió social de les persones amb discapacitat en matèries com la inserció laboral estable; el desenvolupament i la difusió de l’accessibilitat universal; l’educació; la responsabilitat social i la innovació.

  El conveni prorrogat afecta les competències dels departaments de la Presidència; Vicepresidència i d’Economia i Hisenda; Governació, Administracions Públiques i Habitatge; Ensenyament; Salut; Interior; Cultura; Treball, Afers Socials i Famílies, i Empresa i Coneixement.