El Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya celebra, com a novetat, el seu Ple a Tarragona

 • Boletín: Nº 33 SETEMBRE 2019

  Temática: T'interessa El passat 25 de juliol, el Ple del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya es va celebrar, per primera vegada en aquest segle, a la Direcció de l’ONCE a Tarragona.

  En el XI Mandat del Consell General i Consells Territorials, sorgit de les eleccions celebrades el passat 4 de desembre de 2018, el Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya ha pres la iniciativa de celebrar anualment un dels seus plens a cadascuna de les províncies catalanes. Una pràctica que s’havia fet als anys 90 i que ara es recupera amb voluntat de renovar i descentralitzar. “L’objectiu és estar molt a prop de les persones i el més pròxim possible al seu territori”, assegura David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.

  Així, el passat  25 de juliol, el Ple del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya es va celebrar, per primera vegada en aquest segle, a la Direcció de l’ONCE a Tarragona.  Els pròxims exercicis també es farà a Girona i a Lleida.

  Després del Ple, es va convocar a tots els afiliats i afiliades de l'àmbit a una trobada en la que van intervenir Eugenio Prieto, conseller del Consejo General de l’ONCE; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial. Tots ells, presentats per Rafaela Perez, vicepresidenta del Consell Territorial.

  També van intervenir Jordi Cardús, Referent de Joves i Pedro Higuera, Referent de Majors. Tots dos van traslladar, a la cinquantena d’assistents, la seva il·lusió per la seva tasca al capdavant d'aquests col·lectius tan importants per la nostra institució.

  Visita institucional al nou alcalde de Tarragona

  El mateix dia, el delegat territorial d'ONCE a Catalunya, Enric Botí, i la directora d'ONCE a Tarragona, Raquel  Saavedra, van fer una visita institucional al nou alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Botí li va explicar els serveis socials personalitzats que la nostra Organització dona als 800 afiliats i afiliades de la direcció d'ONCE a Tarragona, on hi ha 173 agents venedors. També li va brindar tota la col·laboració per continuar millorant l'accesibilitat de la ciutat i normalitzar la vida de les persones amb discapacitat.  

  El delegat territorial d'ONCE a Catalunya, Enric Botí, i la directora d'ONCE a Tarragona, Raquel Saavedra, van fer una visita institucional al nou alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.