El Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona ‘Implica't’ en l’educació inclusiva i el treball cooperatiu

 • Boletín: Nº 63 ABRIL 2022

  Temática: T'interessa Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius (CRE) ONCE Barcelona va intervenir a la1a Jornada Internacional Implica't+ a la Sala Jaume Magre de Lleida, amb la ponència: ONCE, un treball cooperatiu que suma. Educació Inclusiva, drets i deures per tothom.

  Dissabte 26 de març, Manel Eiximeno, director del  Centre de Recursos Educatius (CRE) ONCE Barcelona va intervenir a la1a Jornada Internacional Implica't+ a la Sala Jaume Magre de Lleida, amb la ponència: ONCE, un treball cooperatiu que suma. Educació Inclusiva, drets i deures per tothom.

  L’objectiu d’aquesta jornada educativa, la 5a Jornada d'Escoles Solidàries, era oferir informacions i propostes de futur per avançar en la idea de fer del nostre planeta un lloc més humà, més ecològic, més ecofeminista i millor.

  Fa 10 anys va néixer el projecte “Implica’t+ amb La Carta de la Terra i els Objectius de Desenvolupament Sostenible”. Es tracta d’un equip format per persones generoses, solidàries, vinculades al món de l’educació i que comparteixen una visió del món on la conscienciació d’una ètica planetària, compromesa amb nosaltres mateixos i respectuosa amb la natura, esdevingui l’eix de les nostres accions.

  També van participar  Federico Mayor, qui va ser director general de la Unesco; Miquel Àngel Essomba, director de formació de formadors en educació intercultural del Consell d’Europa i expert en temes de diversitat i educació de l’OCDE; Alícia Jiménez, directora de Programes de la Secretaria de la Carta de la Terra Internacional (ECI) a Costa Rica; Consol Sagrera, presidenta de l’Associació d’amigues i amics de la UNESCO de Tortosa i altres personalitats, algunes de llocs tan llunyans com Panamà, Guatemala, Xile o Mèxic.

  Trobareu tota la informació (ponències, intervencions i programa) al web de la Jornada: https://blocs.xtec.cat/jornadesimplicat/