El Cafè Il·lusió obre les portes a l’Edifici ONCE Catalunya, un restaurant inclusiu i accessible

 • Boletín: Nº 68 OCTUBRE 2022

  Temática: T'interessa Imatge de la planta baixa del Café Il·lusió, presa des de la planta de dalt.

  Dimecres 28 de setembre es va inaugurar el restaurant Cafè Il·lusió, el nou espai gastronòmic ubicat a l'edifici ONCE Catalunya amb una trobada en la qual van participar el director general de l’ONCE, Àngel Sánchez, el delegat territorial d’ONCE Catalunya, Enric Botí i el director general d’Horeca Business 360º Group, Miquel Ristol.

  Imatge de la planta baixa, amb logo Cafè Il·lusió a la paret del fons.El Cafè Il·lusió és un nou espai gastronòmic de Barcelona, pensat per acollir a tothom, i especialment  adaptat per a persones cegues o amb discapacitat visual greu. L’establiment s’ha renovat completament per gaudir d’una bona estona a taula en el millor ambient. Un espai inclusiu, i accessible, amb carta en braille i QR per facilitar la informació a qui no pot veure. També està dotat amb bucle magnètic per a facilitar la comunicació a les persones sordes. I disposa d’un personal format per a l’atenció i el tracte amb persones cegues o amb discapacitat visual.

  Al Cafè Il·lusió tot és nou. Els clients disposen de diferents ambients a la planta baixa: la barra, taules romàntiques cara a cara al costat de les vidrieres del carrer Sepúlveda i el Paral·lel, compartiments tipus trenet de quatre persones, o una gran taula imperial de fusta de castanyer per a grups. A la planta de dalt, una zona chill out, barra i més taules personals col·lectives.

  I per a ocasions especials, per celebracions familiars, d’amics o reunions de treball,  dos menjadors reservats batejats amb el nom de Sis Punts -el sis punts màgics del braille, el sistema de lectoescriptura de les persones cegues, i el Quatre Petjades, en homenatge als gossos pigall que són els ulls dels que no poden veure. El restaurant també  disposa  d’una terrassa, a l’aire lliure, amb tots els elements remodelats i tots els serveis.

  Imatge del renovat Café Il·lusió, a les taules tipus trenet a prop de la terrassa.

  Tots els espais i racons del Café Il·lusió estan dissenyats per al moment del dia que escullis per a visitar-lo. Un lloc creat per compartir moments amb els companys de feina, amb la família o els amics. Per agafar forces amb la pausa de l’esmorzar, a base de brioixeria, entrepans freds i calents, i una acurada selecció de cafès i tes. De dilluns a divendres, la fórmula migdia amb cuina casolana tradicional, feta segons la temporada i el mercat. I una carta per qui es vulgui engrescar amb un àpat o fer unes tapes de qualitat per celebrar una trobada entre hores.

  El restaurant Cafè Il·lusió romandrà obert de 7h a 19h, de dilluns a dissabte.