Convocats el Premis GrausTIC 2018

 • Boletín: Nº 22 AGOST 2018

  Temática: T'interessa

  Amb els Premis ​GrausTIC es volen distingir a aquells professionals, empreses o institucions que promouen l’ús de les TIC i les fan servir per millorar la innovació, l'esforç exportador i la responsabilitat social. Aquests Premis estan adreçats a professionals, empreses o institucions que operen a Catalunya, hi tinguin o no la seva seu central. S’adrecen tant a les del sector TIC com aquelles que encara que pertanyin a un altre sector les incorporin de forma significativa en els seus processos interns i externs o en els seus productes i serveis.    

  El jurat valorarà de manera especial que el candidat sigui del sector de les ​TIC​ tingui la seva seu central a Catalunya, faci una aportació més significativa en R+D+​i​, un major esforç exportador, o presenti uns millors plans d'acció social.  

  Els premis es lliuraran durant l'acte de cloenda de la ​DIADA DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ (TIC) A CATALUNYA, el proper 27 de setembre, a​CosmoCaixa (c/​Isaac​Newton​, 26).
  A la Diada participarà, com cada any, la Fundació ONCE. I al jurat del premis també serà present l'ONCE Catalunya mitjançant la figura del seu delegat territorial, Xavier Grau.

  Categories:

  Els premis que s'atorgaran seran els següents:    

  a) PREMI GrausTICal Professional TIC 

  b) PREMI GrausTIC a l’Excel·lència Empresarial  

  c) PREMI GrausTIC a la Integració Social a través de les TIC 

  d) PREMI GrausTIC a la Innovació Digital  e) PREMI GRAUSTIC a la Comunicació i/o Divulgació de les ​TIC  

  e) Premi GrausTIC a la Comunicació i/o Divulgació de les TIC: 

  Especialment signficatiu pel col·lectiu de persones amb discapacitat és el Premi GrausTIC a la integració social a través de les TIC. Es lliura a l'empresa o institució que durant l'any natural des de la passada Diad  fins a la present més ha contribuït a l'impuls del disseny per a tothom, en els seus  productes, serveis, projectes o activitats.  El disseny com a vehicle d'integració social i motor de transformació de la nostra societat, es posa de manifest quan les empreses o institucions contemplen com a normal i no com a excepcional que els usuaris dels seus productes i serveis no discriminin cap dels perfils que conformen la societat, entre ells i d'una forma significativa, les persones amb discapacitat o la gent gran.   Es valoren les empreses o institucions que fan esforços reals i visibles per incorporar el disseny en la seva oferta i interacció amb les persones.​En resum, com  Internet i les noves tecnologies estan transformant la nostra manera de comunicar-nos, comprar, vendre, i relacionar-nos en un context d’autèntic integració social.   

  Podrà presentar la seva candidatura qualsevol persona física o jurídica,  empresa o institució que treballi o operi a Catalunya.  Les candidatures es lliuraran per correu electrònic a l’adreça                 secretariadireccio@graustic.cat i seran valorades pels membres del jurat. El dia límit per presentar les candidatures serà el ​14 de setembre de 2018​.