Celebrem els 80 anys de l'ONCE a Santa Llúcia

 • Boletín: Nº 25 DESEMBRE 2018

  Temática: T'interessa Cartell institucional de Santa LLúcia 2018

  Tots els centres de l’ONCE Catalunya han organitzat una sèrie d’activitats per tal de commemorar la nostra patrona i celebrar plegats el 80è aniversari de la nostra Institució.  Animeu-vos! Sempre és especial celebrar Santa Llúcia entre amics, familiars i companys de tota la vida. I més encara si tenim un aniversari tan rodó. A tots els centres hi haurà un dinar de germanor dissabte 15 de desembre (dia 16 a Lleida), en el transcurs del qual es farà un homenatge al venedor de l'any i podrem escoltar les felicitacions de persones famoses que ens estimen molt.

  Repassem el programa per cada província:

  Barcelona

  Dilluns 10 de desembre a les 17.30 h, a l'entresòl del CRE. Inauguració de l’exposició de treballs realitzats als tallers de treballs manuals de la Delegació Territorial.
  I a les 19.00 h es celebrarà a l’auditori ONCE Catalunya la gala d’entrega dels premis Solidaris ONCE Catalunya 2018.
  Dimarts 11 a les 17.00 h, a la Sala de Conferències de la 6ª Planta. Concert de la Coral Santa Cecília i a les 18.30 h. l’afiliat Martí Batalla presentarà en directe les cançons del seu nou disc.
  Dimecres 12 a l'Auditori ONCE, a les 19.30 h. Actuació de la Raval Band, una Big Band  de swing i jazz.
  Dijous 13, a les 12.00 h, missa a la Parròquia de Sant Ferran. A les 17.00 h, a l'altell de la cafeteria, tindrà lloc el tradicional Bingo de Santa Llúcia, amb uns premis molt originals. I a les 19.00 h, a l’Auditori ONCE, representació de l’obra de teatre “La Calle Franklin” a càrrec del grup Sarau.
  Divendres 14, a partir de les 22.00 h, al Hall de l'Auditori, La Nit Boja.
  Dissabte 15, a les 14.00 h. a les instal·lacions del Complex ONCE Catalunya. Dinar de Santa Llúcia entre amics, amb sorteig de regals, música i sorpreses fantàstiques.
  Diumenge 16, a partir de les 12.00 h, a l'altell de la Gent Gran, per als més petits i els no tan petits xocolatada amenitzada amb un espectacle infantil.

  Tarragona

  Durant la setmana del 10 al 17 de desembre, exposició de les diferents creacions dels tallers de manualitats i costura.
  Tornejos de Santa Llúcia de parxís, dòmino i cartes per als afiliats i amics de Reus i Tarragona. La final es juga a Tarragona el dia 13 de desembre i tot seguit, revetlla amb música i berenar, a més del lliurament de premis als guanyadors de tornejos.
  Divendres14: festa infantil amb animació, berenar i la visita del Page dels reis mags.
  Dissabte 15: dinar de Santa Llúcia a Alcover.

  Girona

  Els nostres companys de Girona, Figueres i Blanes gaudiran de la Festivitat de Santa Llúcia, amb un dinar conjunt a Lloret de Mar. Abans assistiran a una missa solemne i realitzaran una ofrena floral. Després del dinar hi haurà sorteig de regals i, a continuació, ball.

  Lleida

  Durant la setmana del 10 al 16 de desembre, exposició del treballs manuals realitzats en els diferents tallers de l’agència: fusta, fang, tapissos...

  Dimarts 11: música amb el Duo Geberovich-Klainer, al saló d’actes.
  Dissabte 15: final dels campionats de dòmino i parxís.
  Diumenge 16: Missa a la Parròquia de Mare de Déu del Carme i dinar de Santa Llúcia. Es farà el lliurament dels premis dels concursos de dominó i parxís. Ball i sorteig de regals.