Avís important als lectors

 • Boletín: Nº 40 ABRIL 2020

  Temática: T'interessa Capçalera revista Il·lusió

  A causa de la situació excepcional que estem vivint, des d'ONCE Catalunya hem decidit avançar la publicació d'aquest Butlletí amb els temes d'actualitat recollits fins al moment, que com podran comprovar s'han vist minvats.

  Des de la pròpia ONCE s'ha anunciat la suspensió provisional de totes les activitats socioculturals i esportives, així com de tota l'activitat comercial, per la qual cosa a partir d'aquest moment la publicació de la revista Il·lusió pot tenir modificacions tant en les dates de publicació, com en el volum dels continguts.

  L'objectiu fonamental de l'ONCE en aquests moments és centrar tot el seu esforç en l'atenció a les més de 72.000 persones cegues afiliades a l'Organització, més de 10.000 a Catalunya, els seus 2.500 venedors i venedores i a la resta de persones amb discapacitat, un col·lectiu especialment sensible i vulnerable.

  Recopilarem tota la informació que estigui al nostre abast per a continuar amb la labor d'informació pròxima i positiva, molt necessària en aquests dies i confiem que aquesta situació no s'allargui massa en el temps pel bé de tota la societat.

  Des d'aquí, us desitgem a totes i tots el millor que l'ONCE pot desitjar: molta sort!

  I moltes gràcies!