Ángela González i Natàlia Loose, guanyadores a Catalunya del Concurs de redacció ‘La ONCE y YO’

 • Boletín: Nº 21 JULIOL 2018

  Temática: T'interessa

  Per tal de fomentar el coneixement de l'ONCE i la seva Fundació entre el sector més jove de la població atesa per l'Entitat, inclosos els seus familiars, i emmarcat en les accions de cultura institucional impulsades pel Consell General, la Direcció d'Educació, Ocupació i promoció Cultural va convocar el IV Concurs de redacció ‘La ONCE y YO’ per a alumnat menor d'edat i les seves famílies (pares/mares i germans/es).

  El concurs que es convoca amb caràcter biennal té quatre categories de participació: 1ª Categoria, per alumnat afiliat nascut entre l’1 de gener 2007 i 31 de desembre 2012; 2ª Categoria, per alumnat afiliat nascut entre l’1 de gener 2002 i el 31 desembre 2006; i 3ª Categoria, en la qual poden participar els pares/mares i germans/germanes de l’alumnat afiliat nascut entre l’1 de gener 2002 i el 31 desembre 2012.

  Les guanyadores del IV Concurs de redacció ‘La ONCE y YO’,  adscrites a la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya, han estat:

  - Ángela González Gutiérrez, alumna de 4t d'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), de 15 anys d'edat. Primer premi a la 2ª categoria.
  - Natàlia Loose Guinjuan, mare de Max Chillida Loose, alumne de 3r d'Educació Primària, de 8 anys d'edat. Primer premi a la 3ª categoria.

  Tots dos alumnes premiats són de Barcelona i de Reus i reben el suport educatiu des del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona.

  El passat 18 de juny l’Angela, la Natàlia i el José Manuel Sánchez, alumne de 3r d’Educació Primària, de 8 anys, adscrit a la DZ de Granada i guanyador del primer premi a la 1ª categoria, van gaudir del premi: un viatge a Madrid, amb allotjament inclòs a la ciutat i visita a la Fundación ONCE del Perro Guía i al Consejo General de la ONCE.

  Van ser rebuts, juntament amb les seves famílies, per Miguel Carballeda, president del Grupo Social ONCE;  José Luis Pinto, Vicepresident primer del Consejo General; Patricia Sanz vicepresidenta segona i  Andrés Ramos, director general adjunt de Serveis Socials. Els guanyadors van fer la lectura dels seus treballs i després van rebre els seus diplomes. Durant la jornada també van estar presents Laura Touriñan, cap del departament d'atenció educativa i les consejeras generales Gemma León  i Cristina Arias.

  Van tenir premi de participació tots els estudiants i tots els pares/mares i germans/es d’afiliats presentats a les tres categories del concurs.