Allianz Seguros i Grup Social ONCE signen un acord integral de col·laboració

 • Boletín: Nº 56 AGOST 2021

  Temática: T'interessa El Conseller Delegat d'Allianz Seguros, José Luis Ferré (dreta), i el president del Grup Social ONCE i de la Fundació ONCE, Miguel Carballeda, posen amb el logos darrere de les dues entitats, després de rubricar l'acord.

  Allianz Seguros ha signat un acord integral de col·laboració amb Grup Social ONCE, que pretén reforçar encara més el compromís de la companyia amb la diversitat i la inclusió de les persones amb discapacitat. A partir d'ara, les dues entitats col·laboraran en formació i ocupació, buscaran línies de cooperació en matèria d'accessibilitat universal, a l'àrea de Responsabilitat Social Corporativa d'Allianz i els seus projectes d'inclusió social, així com en el desenvolupament d'iniciatives conjuntes en l'àmbit de la distribució d'assegurances.

  El Conseller Delegat d'Allianz Seguros, José Luis Ferré, i el president del Grup Social ONCE i de la Fundació ONCE, Miguel Carballeda, van rubricar l'acord integral entre les dues entitats a Madrid, com un primer pas d'aquesta col·laboració, que pretén enfortir la inclusió de les persones amb discapacitat a tots els nivells.

  “Estem molt contents d'iniciar aquest camí al costat del Grup Social ONCE. Posem la primera pedra d'una col·laboració en la qual abordarem múltiples iniciatives encaminades a millorar la integració de les persones amb capacitats diferents, iniciatives que compartirem, a més, amb el Grup Allianz a nivell global per exportar el know how del Grup Social ONCE i Allianz Seguros en benefici dels col·lectius de capacitats diferents a tot el món”, explicà José Luis Ferré, conseller delegat d'Allianz Seguros.

  Per la seva banda, Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE i de la Fundació ONCE va afegir que “aquest tipus d'acords ens permeten seguir creixent en coneixement sobre la realitat de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la vida, per aconseguir la seva inclusió social completa; i companys de viatge com Allianz Seguros ens aportaran possibilitats de seguir realitzant la nostra tasca diària en aquest sentit, al mateix temps que construïm junts societats més inclusives i justes”.

  Com a mostra del compromís amb la inclusió de les persones amb capacitats diferents, Allianz també va donar suport al World Blindness Summit com un dels seus principals patrocinadors. Aquest esdeveniment es va celebrar per primera vegada a Madrid del 28 al 30 de juny i va comptar amb la participació de més de 3.500 persones cegues i amb discapacitat visual greu procedents de 190 països.