Un grup de persones cegues de l’ONCE participen com a voluntàries a la Marató de TV3

 • Boletín: Nº 71 GENER 2023

  Temática: Solidaritat Tres persones cegues, la primera per l'esquerra Anna Andreu i al mig la Dolors Luna, participen com a voluntàries al centre de trucades de La Marató.

  Un grup de persones cegues afiliades a l’ONCE van fer de voluntàries, una vegada més, al centre de trucades de la Marató de TV3, que enguany arribà a la seva 31ena edició, dedicada a les malalties cardiovasculars. En el torn de tarda, van ser les encarregades de rebre les trucades de solidaritat del poble de Catalunya. 

  “La solidaritat també és inclusiva. Al Grup Social ONCE també coneixem de molt a prop el voluntariat. Comptem amb diversos programes de treball per a voluntaris amb l'objectiu de reforçar l'autonomia personal i inclusió social de les persones amb ceguesa o discapacitat visual greu afiliades a l'Organització”, apuntà Dolors Luna, cap de Serveis Socials d’ONCE Catalunya, i participant com a voluntària a la Marató.

  Al Grup Social ONCE en sabem de ser solidaris amb la societat. Cada any, celebrem els Premis Solidaris ONCE Catalunya que tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal, l'accessibilitat universal i la vida independent.

  I cada any, coincidint amb la celebració de Santa Llúcia, patrona de les persones cegues, el disc de la Marató sona durant el dinar de germanor, enguany en un acte celebrat  el 17 de desembre a L’Hospitalet de Llobregat.