Un grup d’11 persones cegues de l’ONCE participa rebent trucades solidàries a la Marató de TV3

 • Boletín: Nº 37 GENER 2020

  Temática: Solidaritat Un grup d’11 persones cegues afiliades a l’ONCE van fer de voluntàries, per primera vegada, a la centraleta de trucades de la Marató de TV3, que enguany arribà a la seva 28ena edició, dedicada a les Malalties Minoritàries. A la foto, Santi Moese.

  Un grup d’11 persones cegues afiliades a l’ONCE van fer de voluntàries, per primera vegada, a la centraleta de trucades de la Marató de TV3, que enguany arribà a la seva 28ena edició, dedicada a les Malalties Minoritàries. Van ser, en el seu torn, diumenge 15 de desembre, les persones encarregades de rebre les trucades de solidaritat del poble de Catalunya. 

  Al Grup Social ONCE en sabem de ser solidaris amb la societat. Cada any, celebrem els Premis Solidaris ONCE Catalunya que tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal, l'accessibilitat universal i la vida independent. Enguany el premi al mitjà de comunicació va estar per TV3, pel seu reportatge al TN: ‘Viure la sordceguesa amb 12 anys’.

   Clica aquí per veure el reportatge https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-migdia/viure-la-sordoceguesa-amb-12-anys/video/5883470/   

  “Al Grup Social ONCE també coneixem de molt a prop el tema del voluntariat. Comptem amb diversos programes de treball per a voluntaris amb l'objectiu de reforçar la consecució de l'autonomia personal i inclusió social de les persones amb ceguesa o discapacitat visual greu afiliades a l'Organització”, apunta el delegat territorial d’ONCE Catalunya, Enric Botí.

  Així, cada any, coincidint amb la nostra celebració de Santa Llúcia, patrona de les persones cegues, tenim unes paraules per la Marató i el seu disc de l’any sona  durant el nostre dinar de germanor.