L’ONCE, en la mostra d’entitats de Mataró

 • Boletín: Nº 2 NOVEMBRE 2016

  Temática: Solidaritat A l'estand vam donar a conèixer el sistema Braille, mitjançant abecedaris i cartolines per posar el nom de tots els que s'acostaven a conèixer-nos.

  El passat 8 d’octubre es va celebrar, a la plaça Santa Anna i la Riera de Mataró, la VI Mostra d'entitats organitzada per l’Ajuntament de la ciutat. Una mostra en la que van participar 68 associacions d’entitats culturals, esportives, educatives... i entre elles l'ONCE. Durant tota la jornada les entitats de la ciutat van poder fer divulgació de les seves activitats i objectius. Hi va haver actuacions, exhibicions i tallers per a totes les edats.

  A la carpa de l’ONCE es va mostrar a la ciutadania material educatiu, diferents jocs adaptats, com els escacs, i es va donar a conèixer el sistema Braille, mitjançant abecedaris i cartolines per posar el nom de tots els que s'acostaven a conèixer-nos. Això últim va tenir un gran èxit, sobretot amb els nens i joves, que es quedaven sorpresos i sentien curiositat de poder aprendre aquest sistema de lectoescriptura.

  A la tarda, l’equip de govern municipal, encapçalat per l'alcalde de Mataró, David Bote, va realitzar una visita detallada a tota l'exposició, alhora que s’interessaven pels diversos materials. Els participants també es van dur els seus noms en Braille, amb el seu abecedari.

  Una mostra que només ha servit per donar a conèixer la tasca de l’ONCE, sinó també per intercanviar informació amb les diferents entitats, per tal de conèixer el que fa cadascuna d’elles a la ciutat de Mataró.