L’ONCE Catalunya convoca els ‘Premis Solidaris’

 • Boletín: Nº 9 JUNY 2017

  Temática: Solidaritat Peu de foto.- El Jurat d’esquerra a dreta: Leandro Lamor, delegat de l’agència EFE a Catalunya; Carles González, director de RTVE Catalunya; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya; Rosa Cornet, cap Gabinet Direcció TV3; Enric Botí, president Consell Territorial ONCE Catalunya; Antonio Guillén, president del COCARMI; Pepa Masó, directora adjunta d’El Punt Avui; Enric Sierra, adjunt al director de La Vanguardia i Oriol Illa, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

  L'ONCE ha obert la presentació de candidatures als Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017 per tal de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que fan una tasca solidària en el seu entorn de influència procurant la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal.

  Els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017 volen conscienciar la societat i donar exemple de les bones pràctiques realitzades per tal que el seu exemple es pugui estendre a tota mena d'organismes públics o privats. Les candidatures són públiques i obertes. Es poden presentar fins al proper divendres 30 de juny a la Secretaria del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda núm. 1, 6a planta, 08015 de Barcelona) o a l'adreça electrònica: ctcatalunya@once.es

  Els premiats rebran el reconeixement de l’ONCE i una distinció en forma d’ obra escultòrica, en el transcurs d'un acte públic que tindrà lloc el proper dijous 5 d'octubre, a les 19.30 h a l'Auditori ONCE Catalunya.

  S'atorguen cinc categories dels premis:
  1. A la Institució, Organització, entitat o ONG
  2. Al programa, article o projecte de comunicació
  3. A la Persona Física de Catalunya
  4. A l'Empresa d'Economia social
  5. A l'Administració Pública.

  El jurat dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017, constituit dimecres 3 de maig, el formen enguany Enric Botí, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya que és també el president del Jurat; Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE; Ana Peláez, consellera general de l'ONCE; Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona; Oriol Illa, president de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Antonio Guillén, president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Josep Vidal, director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les cooperatives i la Autoempresa de la Generalitat de Catalunya; i representants de mitjans de comunicació. El seu veredicte serà inapel•lable i els premis no podran quedar deserts.