La Fundació ONCE per a l’Atenció de Persones amb Sordceguesa (FOAPS) i el supermercat Ulabox renoven la seva campanya solidària

 • Boletín: Nº 54 JUNY 2021

  Temática: Solidaritat Dues persones sordcegues es comuniquen mitjançant un aparell comunicador tàctil en la fruiteria del supermercat.

  La Fundació ONCE per a l'Atenció de Persones amb Sordceguesa (FOAPS) i Ulabox, supermercat 100% online, han renovat el seu acord de col·laboració solidària per ajudar les persones amb sordceguesa gràcies a la solidaritat dels seus clients.

  Aquest acord permet que els clients d'Ulabox puguin realitzar una aportació solidària arrodonint, de manera fàcil i segura, l'import final de la compra. Per a això, un cop finalitzat el procés d'adquisició d'un o més productes, Ulabox ofereix a l'usuari la possibilitat de seleccionar l'opció "Vull fer una donació" i marcar FOAPS com a destinatari de l'ajuda. Un cop seleccionada aquesta opció, Ulabox aplica, de forma automàtica sobre el preu, un arrodoniment solidari de fins a un màxim de 1,99€, una quantitat que el comprador pot augmentar si ho desitja.

  L'import acumulat es destinarà als mediadors de FOAPS, professionals que treballen per trencar la barrera comunicativa que aïllen a les persones amb sordceguesa per connectar-los amb el món, amb les persones que els envolten i oferir-los, així, més autonomia gràcies a programes educatius, de comunicació, d'habilitats per a la vida diària, rehabilitació, braille, etc.

  Durant l'any 2020, FOAPS ha realitzat 68.000 hores de mediació en l’Estat, i el 2021 tenen l'objectiu d'arribar a les 80.000 hores, un repte que vol assolir amb l'ajuda d'Ulabox i la solidaritat de tota la societat.
  Ulabox lliura els seus productes a Barcelona ciutat i en algunes altres ciutats de la seva àrea metropolitana, Madrid, València, Bilbao, en diverses poblacions de la província de Tarragona i molt aviat també ho farà a Sevilla.