En marxa els Premis Solidaris ONCE Catalunya'19

 • Boletín: Nº 33 SETEMBRE 2019

  Temática: Solidaritat D'esq. a dreta: Ferran Espada, director adjunt El Punt Avui; Manel Eiximeno, director CRE ONCE Barcelona; Francina Alsina, presidenta Taula Entitats Tercer Sector Social; Jofre Llombart, sotsdirector RAC1; Francesc Iglesies, secretari Afers Socials i Famílies Generalitat; David Bernardo, president Consell Territorial ONCE Catalunya i president del jurat; Antonio Guillén, president COCARMI; E

  Fins dimecres 16 d’octubre es poden proposar a la Secretària del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda núm. 1, 6a planta, 08015 de Barcelona) o a l'adreça electrònica  ctcatalunya@once.es les candidatures, que són públiques i obertes, als Premis Solidaris ONCE Catalunya 2019 per tal de reconèixer i premiar aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que s’hagin compromès més per dur a terme una labor solidària coincident amb els valors essencials de la Cultura Institucional del Grup Social ONCE i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector. I valors com la superació, la inclusió social i l’accessibilitat universal.

  Els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2019 tenen la finalitat de reconèixer les persones físiques o jurídiques que destaquin per la seva labor solidària en el seu entorn d’influència. Volen conscienciar la societat i donar exemple de les bones pràctiques realitzades per tal que es puguin estendre a tota mena d'organismes públics o privats.

  Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de SOLIDARIS, en el transcurs d'un acte públic que tindrà lloc dijous 28 de novembre, a les 18.30 h a l'Auditori ONCE Catalunya.

  El jurat dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2019 el formen David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya que actuarà com a president del Jurat; Enric Botí, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya; Eugenio Prieto,  conseller general de l'ONCE; Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona; Francina Alsina, presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Antonio Guillén, president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; i representants de mitjans de comunicació. El seu veredicte serà inapel·lable i els premis no podran quedar deserts.

  Els guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018 van ser:
  ASSOCIACIÓ PULSERAS CANDELA, a la Institució, Organització, Entitat u ONG.
  MARC BUXADERAS, a la Persona Física.
  FUNDACIÓ MERCÈ PLA- PROGRAMA DE RÀDIO “SER ESPECIALS”, al projecte de comunicació.
  CLUB GIMNÀSTIC DE TARRAGONA, a l'Empresa.
  AJUNTAMENT DE MASQUEFA, a l’Administració Pública.