Uns 40 afiliats de Tarragona i Reus participen a una caminada solidària del Programa Pas a Pas

 • Boletín: Nº 19 MAIG 2018

  Temática: Serveis i activitats El Programa Pas a Pas, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Reus i l’ONCE, va programar el 18 d’abril una caminada per Reus. Van participar unes 40 persones afiliades i acompanyants de l’ONCE de Reus i Tarragona. La caminada solidària es realitzà fent parelles de caminadors del Pas a Pas i afiliats de la ONCE, amb els seus gossos pigall o bastons.

  El Programa Pas a Pas, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Reus i l’ONCE, va programar el 18 d’abril una  caminada per Reus. Van participar unes 40 persones afiliades i acompanyants de l’ONCE de Reus i Tarragona. La caminada solidària es realitzà fent parelles de caminadors del Pas a Pas i afiliats de la ONCE, amb els seus gossos pigall o bastons.

  La sortida va ser a les 10.00 h.  des de la Plaça de la Llibertat (davant de la seu de l’ ONCE a Reus) on es va contar amb l’assistència de la Regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella. Tot seguit es passà pel Passeig Sunyer, el Passeig Prim, la Plaça Pastoreta, el Velòdrom, el carrer Vila-seca i la Plaça Mercadal on es va acabar la caminada a les 11.30 h, amb la rebuda de Josep Lluis Requena, tècnic de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus; Roser Pedret, directora del projecte de recerca de l’ICS i Arantxa Vallespí,  directora de l’ONCE a  Reus. A continuació, es va fer un esmorzar tipus picnic obsequi de l’ONCE.

  La sortida va ser a les 10.00 h. des de la Plaça de la Llibertat (davant de la seu de l’ ONCE a Reus) on es va contar amb l’assistència de la Regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella.

  Programa Pas a Pas
  Aquest programa, destinat a les persones sedentàries, intenta incentivar un estil de vida més actiu mitjançant caminades que permeten redescobrir la ciutat de Reus, alhora que milloren l’estat físic, la salut i la qualitat de vida.
  És gratuït per a tots els participants i té una durada de setembre a juny.
  El programa està impulsat conjuntament per la Regidoria de l’Esport i els centres d’atenció primària de la ciutat de l’Institut Català de la Salut.
  L’agència de l’ONCE a Reus presta serveis personalitzats a 435 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 75 agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització.