Un grup de persones cegues o baixa visió d'ONCE Tarragona participa a la Caminada per la Diversitat

 • Boletín: Nº65 JUNY 2022

  Temática: Serveis i activitats Un grup de persones cegues o amb baixa visió de l'ONCE Tarragona van participar a la Camina per la Diversitat de Tarragona.

  El passat diumenge 8 de maig un grup de de persones cegues o amb baixa visió de l’ONCE a Tarragona van participar a la Caminada per la Diversitat, que aplegà unes 400 persones pels carrers del centre de la ciutat i el Port de Tarragona.

  La Caminada de la Diversitat va estar organitzada pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona i va comptar amb el patrocini d'ONCE i Port de Tarragona i amb la col·laboració del Club Alliberadrenalina, Protecció Civil, Coca-Cola, Automàtic Tàrraco i Ruzafa.

  El circuit va passar pel Passeig Marítim, la platja del Miracle i els carrers de la ciutat fins el Moll de Costa i l'Escala Reial, on estava situada l'arribada.

  L'ONCE considera l'oci com a component essencial de l'experiència humana, com a espai creatiu i públic, amb una dimensió inclusiva, on totes les persones tenen cabuda i s'interrelacionen. Per això la pràctica de l'oci va més enllà de la diversió: implica accions educatives que garanteixin més gaudi i satisfacció.

  Per això, ofereix als seus afiliats la possibilitat de participar en activitats com ara sortides culturals, excursions, visites a museus, assistència al teatre, tallers formatius i creatius... També poden participar en grups de teatre i de música, així com practicar l'esport en les diverses modalitats.