L’ONCE, a la Mostra d'Entitats de Mataró

 • Boletín: Nº 21 JULIOL 2018

  Temática: Serveis i activitats L'Agència de l'ONCE a Mataró va participar a la VII edició de la Mostra d'Entitats de Mataró amb el lema "A Mataró, l'associacionisme es viu!".

  L'Agència de l'ONCE a Mataró va participar a la VII edició de la Mostra d'Entitats de Mataró amb el lema "A Mataró, l'associacionisme es viu!". Una mostra que va tenir lloc el dia 2 de juny a la Plaça Santa Anna, on es van ubicar un total de 70 carpes i plafons informatius i durant tot el dia es van realitzar activitats diverses per a totes les edats.

  L’ONCE va estar present amb una carpa, a la qual es va exposar  material educatiu i d'oci. A més a més, es va fer un taller de Braille adreçat als nens i nenes que durant tot el dia van desfilar per la carpa.

  L’ONCE va donar a conèixer als ciutadans i ciutadanes de Mataró la gran tasca social i els serveis que ofereix la institució i va donar les gràcies a la societat per estar amb l'Organització dia a dia. "És la solidaritat de la ciutadania amb la compra dels jocs responsables de l'ONCE la que fa possible aquesta labor", explicà el director de l'ONCE a Mataró, José Miguel Jiménez.

  La ciutat de Mataró té més de 700 entitats que treballen al llarg de l’any per fer de Mataró una ciutat diversa, viva i solidària, i la mostra és una oportunitat per a què la ciutadania conegui la tasca que realitzen.
  En aquesta edició de la Mostra, plenament consolidada, s’ha arribat a la xifra de 83 entitats inscrites, procedents de diferents àmbits: solidaritat, esportiu, social, econòmic, cultural i d’àmbit sociosanitari.