L'ONCE celebra el Dia Internacional de la Dona

 • Boletín: Nº 7 ABRIL 2017

  Temática: Serveis i activitats

  Dijous 9 de març va tenir lloc, al Palacete de los Duques de Pastrana a Madrid,  una taula rodona en commemoració del Dia Internacional de la Dona i que es va poder seguir per streaming. L’acte es va desenvolupar sota el lema “L’acceptació de la diferència ens apropa a la igualtat”.

  Va comptar amb la intervenció de Patricia Sanz Cameo, presidenta de L’Observatori d’Igualtat d’Oportunitats de l’ONCE i la seva Fundació, en qualitat de moderadora; An-Sofie Leenknecht, responsable de Drets Humans Fòrum Europeu de la Discapacitat; Vanessa Zorrilla Muñoz, Institut Universitari d’Estudis de Gènere de la Universitat Carlos III de Madrid; Leticia Ventura Ortiz, Consellera Territorial i Referent Jove de l’ONCE a Extremadura.

  Durant la durada de la Taula rodona es van poder fer comentaris o intervencions a través de les xarxes socials amb el hashtag que figurava a la invitació #ONCEigualdad.

  El Dia Internacional de les Dones, al cupó

  El Dia Internacional de les Dones va ser el motiu del cupó de l'ONCE de dimecres, 8 de març, coincidint amb la celebració d'aquesta efemèride. Cinc milions i mig de cupons van donar suport, un cop més, a la igualtat i els drets de la dona.

  L'ONCE, com a institució socialment responsable, posa especial atenció en garantir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes, en tots els nivells i àmbits d'activitat de l'Organització. Per això ha creat l'Observatori d'Igualtat d'Oportunitats de l'ONCE i la seva Fundació. Els principis d'igualtat d'oportunitats, no discriminació, acció positiva i accessibilitat universal impregnaran transversalment totes les actuacions de l'ONCE i la seva Fundació i del seu grup d'empreses ILUNION.