Lectures en veu alta per a persones cegues a la biblioteca Armand Cardona de Vilanova i la Geltrú

 • Boletín: Nº 16 FEBRER 2018

  Temática: Serveis i activitats

  La Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú va iniciar el projecte ‘Biblioteques inclusives' l'any 2016. Des d'aleshores s'han desenvolupat diverses accions per tal d'aconseguir que les dues biblioteques de la ciutat siguin espais inclusius i accessibles per a tothom. Aquesta nova proposta de la Biblioteca la biblioteca Armand Cardona n'és un exemple més.

  Es tracta d'una activitat gratuïta conduïda per voluntaris i voluntàries que compta amb la col•laboració de l'ONCE. Les trobades, que començaran el proper 24 de febrer seran quinzenals, els dissabtes de 17 a 18 h. Les inscripcions ja estan obertes a la biblioteca Armand Cardona o al telèfon 93 815 91 21.

  ‘Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual' és un espai de trobada per a joves i adults amb discapacitat visual que es reuneixen a la biblioteca per gaudir de la lectura en veu alta.

  L'objectiu és oferir un nou servei adreçat a persones amb dificultats visuals, col•lectiu en risc d'exclusió social, interessats per la literatura. També es vol fomentar la lectura a través de l'escolta, i ampliar l'àmbit d'usuaris i usuàries que utilitzen les biblioteques públiques.

  La majoria de lectures seran relats curts, d'autors com Mercè Rodoreda, Pere Calders o Agatha Christie. Es llegiran en un espai agradable per facilitar l'intercanvi d'emocions gràcies a la literatura.