‘L’art als fogons’ arriba a les colònies de l’ONCE

 • Boletín: Nº 23 OCTUBRE 2018

  Temática: Serveis i activitats Una trentena de nens i nenes amb discapacitat visual (i sense) van participar en un Concurs de Cuina al campament ‘Bon Profit’ De l’1 al 5 de setembre a Santa Margarida de Montbui.

  ‘L'art als fogons' va ser el protagonista als campaments inclusius d'estiu que organitza l'ONCE Catalunya amb la finalitat que els nens i nenes puguin gaudir de la cuina de forma lúdica.
  Com tots els anys, l'ONCE llançà una variada oferta de campaments i cursets d'estiu per a tots els estudiants cecs i amb discapacitat visual greu, oberts a la participació de nens amb altres discapacitats associades a la ceguesa i també nens sense discapacitat.

  A Barcelona, una trentena de nens i nenes van participar als campaments d’estiu de l’ONCE des de l’1 al 5 de setembre a la Casa de colònies “La Censada” a Santa Margarida de Montbui, on van fer activitats esportives i de multiaventura, lúdiques i d'oci, de desenvolupament de l'autonomia personal i d'adquisició d'habilitats socials.

  Concurs de cuina
  Enguany, una de les principals novetats va ser la celebració d'un Concurs de Cuina que es celebrà al Campament de Cuina ‘Bon Profit’ el dimecres 5 de setembre.
  Els nens van integrar-se en grups d'entre 3 i 4 components, que van constituir-se de la forma més heterogènia possible, amb diferents edats, condicions visuals, característiques, habilitats, nivells d'autonomia, tot potenciant el treball en equip i la igualtat d'oportunitats.

  Cadascun dels equips va elaborar una recepta que després va presentar davant un jurat. L’equip guanyador va rebre com a premi un cap de setmana de convivència a Madrid entre el 7 i el 9 de setembre, juntament amb els campions d’altres campaments de l’ONCE, amb un taller de cuina dirigit per un prestigiós xef.