Joves de l'ONCE participen a la II Jornada d'Aviació Adaptada d'Igualada-Òdena

 • Boletín: Nº 35 NOVEMBRE 2019

  Temática: Serveis i activitats Dissabte 5 d'octubre un grup de persones cegues de l'ONCE a Catalunya va participar a la II Jornada d'Aviació Adaptada a l'aeròdrom Igualada-Òdena. L'activitat estava adreçada a joves d'entre 18 i 30 anys, que durant la jornada d'aviació adaptada per a persones amb discapacitat van poder pujar als avions i avionetes ... i volar.

  Dissabte 5 d'octubre, un grup de joves de l'ONCE a Catalunya va participar a la II Jornada d'Aviació Adaptada a l'aeròdrom Igualada-Òdena. L'activitat estava adreçada a joves d'entre 18 i 30 anys, que durant la jornada d'aviació adaptada per a persones amb discapacitat van poder pujar als avions i avionetes ... i volar.

  Per segon any consecutiu, l'aeròdrom Igualada-Òdena va posar a disposició de les persones amb discapacitat la possibilitat de gaudir del plaer de volar i de compartir aquest dia amb les seves famílies i acompanyants en una jornada lúdica amb diferents activitats.

  Animació sociocultural per als que volen divertir-se
  L'ONCE considera l'oci com un component essencial de l'experiència humana, com un espai creatiu i públic, amb una dimensió inclusiva, on totes les persones tenen cabuda i s'interrelacionen. Per això la pràctica de l'oci va més enllà de la diversió: implica accions educatives que garanteixin un major gaudi i satisfacció.
  Per a això, ofereix als seus afiliats la possibilitat de participar en activitats com sortides culturals, excursions, visites a museus, assistència al teatre, tallers formatius i creatius ... També poden participar en grups de teatre i de música, així com practicar l'esport en les seves diverses modalitats.