Inserta Empleo participa a la I Fira virtual d'Ocupació de la Universitat Oberta de Catalunya

 • Boletín: Nº 48 DESEMBRE 2020

  Temática: Serveis i activitats Inserta va oferir informació sobre l'activitat que desenvolupa aquesta entitat de Fundació ONCE a favor de l'ocupació i la formació de les persones amb discapacitat.

  Inserta Empleo, entitat de Fundació ONCE per a l'ocupació i la formació de persones amb discapacitat, va participar dilluns 16 i dimarts 17 de novembre amb un estand a la I Fira d'Ocupació Virtual de la Universitat Oberta de Catalunya.

  Durant aquests dos dies, les empreses van disposar d'un estand virtual per a la captació de talent a través d'un espai amb possibilitat de realitzar entrevistes ràpides als candidats.

  Inserta va oferir informació sobre l'activitat que desenvolupa aquesta entitat de Fundació ONCE a favor de l'ocupació i la formació de les persones amb discapacitat.

  La trobada va comptar també amb un programa d'activitats en què la UOC, empreses i ponents van compartir el seu coneixement sobre els principals reptes del mercat de treball com la digitalització, els mecanismes de captació de talent o la millora de l'ocupació.

  La presència d'Inserta en aquesta trobada s'emmarcà en els Programes Operatius d'Inclusió Social i de l'Economia Social (POISES) i d'Ocupació Juvenil (POEJ), que està desenvolupant Fundació ONCE a través d'Inserta, amb el cofinançament de Fons Social Europeu i la Iniciativa d'ocupació Juvenil, per incrementar la formació i l'ocupació de les persones amb discapacitat.