Celebrem el dia de la Il•lusió amb la gran gent de l’ONCE a Catalunya

 • Boletín: Nº 14 DESEMBRE 2017

  Temática: Serveis i activitats Poliesportiu de la DT el dia 1o del 11 del 17, amb venedor en primer pla.

  El passat 10 de l’11 vam celebrar a Barcelona, Girona i Tarragona el Dia de la Gent Gran i la Il•lusió. I el dia 14 a Lleida.

  A Barcelona.- L’Auditori ONCE va acollir l’actuació musical de la Coral Santa Cecília i l’espectacle de varietats de l’artista Katy Estrada, afiliada. A continuació els assistents van compartir un Dinar de Germanor per a uns 300 afiliats i acompanyants i una sobretaula amb sorteig de regals i amenitzada amb música. L’acte el van presidir el delegat territorial de l'ONCE Catalunya, Xavier Grau, i el president del Consell, Enric Botí.

  Enric Botí i xavier Grau en el moment dels parlaments.

  A Girona.- La nostre Gent Gran es va desplaçar fins a Blanes per fer una passejada pel seu Port i el Passeig Marítim. Després van dinar al restaurant Sol d'Or.

  A Tarragona.- Es va realitzar una visita per descobrir els encants de la comarca del Baix Camp, entre ells una visita guiada a la Cooperativa de la Selva del Camp. Després van gaudir d’un Dinar de Germanor al restaurant La Montoliva, on van gaudir amb la música i el ball.

  A Lleida.- Després d’un dinar de germanor i una bona estona de ball van gaudir, a l'Orfeó Lleidatà, d’un concert amenitzat per la Coral de Maristes i el pianista afiliat Marc Serrato.

  Actuació coral.