‘Camina a les fosques’

 • Boletín: Nº 33 SETEMBRE 2019

  Temática: Serveis i activitats

  Les Tècniques en Rehabilitació (TR) de l’ONCE Laura Blanco i Pilar Laucirica, van impartir, a tècnics i personal de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el curs Camina a les fosques. Les dificultats reals de les persones amb discapacitat visual a la ciutat. Va ser dimecres 3 de juliol a la regidoria de Serveis Socials (Carrer del Marquesat de Marianao, número 2).

  Camina a les fosques. Les dificultats reals de les persones amb discapacitat visual a la ciutat, s’inclou dintre de les activitats de ‘Disseny i planificació de ciutats accessibles i inclusives’. Urbanisme amb perspectiva de gènere interseccional. Organitzat per l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i per VNG Inclusió, espai de recerca, participació, reflexió i treball encaminat a promoure, a implementar accions per fer de Vilanova i la Geltrú una ciutat més inclusiva i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

  La resta de cursos han estat:

  - Dissenyem i planifiquem espais i serveis públics a VNG en clau de gènere, a càrrec de col·lectiu Punt 6 (dimecres 5 de juny).

  -El Dret a la ciutat i la diversitat humana a l’espai públic. Eines per a la inclusió!, a càrrec de col·lectiu Punt 6 i ECOM (dimecres 12 de juny).

  - Inspirem-nos a través de bones pràctiques locals i internacionals, a càrrec de col·lectiu Punt 6 (dimecres 19 de juny).

  -Posa’t al meu lloc! l’impacte de les barreres físiques i socials de la ciutat en les persones amb discapacitat física, a càrrec d’ECOM (dimecres 26 de juny).