Afiliats de l’ONCE visiten el Museu d’Olot

  • Boletín: Nº 36 DESEMBRE 2019

    Temática: Serveis i activitats

    Dissabte 23 de novembre, un grup d’afiliats de l’ONCE a Olot van visitar el Museu d'Olot i van participar a l’activitat ‘Textura, volum…. Toca i coneix les obres!”, organitzada per el patronat de Turisme Costa Brava. Van poder conèixer i tocar les peces, intercanviar opinions, dialogar, preguntar… i compartir i ampliar coneixements.

    Aquesta activitat s’emmarcà a la quarta edició del Som Cultura, el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Al llarg del mes de novembre, ofereix una selecció d’activitats culturals genuïnes per descobrir l’àmplia oferta cultural de les comarques gironines.

    Organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; sorprendre amb propostes culturals innovadores, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.