Xavier Omella, nou director a Vic; Sergio Guitián, a Badalona i Elisabeth Marín,nova directora a Mataró

 • Boletín: Nº 56 AGOST 2021

  Temática: Protagonistes El passat 20 de juliol, va ser la presentació de Xavier Omella, nou director de l’agència de l’ONCE a Vic, a Anna Erra, alcaldessa de la ciutat. També va assistir Elisabeth Marín, anterior directora de l’agència, ara directora de l’agència de l’ONCE a Mataró. A la foto, també Enric Botí, delegat territorial ONCE Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial.

  Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial, van presentar la nova directora de l’agència de Mataró, i els nous directors de Vic i de Badalona.

  El passat 20 de juliol, va ser la presentació de Xavier Omella, nou director de l’agència de l’ONCE a Vic, a Anna Erra, alcaldessa de la ciutat. També va assistir Elisabeth Marín, anterior directora de l’agència, ara directora de l’agència de l’ONCE a Mataró.

  Xavier Omella té 36 anys i és afiliat a l’ONCE. És Llicenciat en Geografia per la Universitat de Barcelona. Ha estat presentador del programa Países Desconocidos a AVM Radio i actualment també presenta la secció El Dispositiu al podcast El racó del manga. Ha estat jugador de futbol sala per cecs B2 a l´equip de l´ONCE de L’Hospitalet de Llobregat. També li agrada la natació, l’automoció i l’anime.

  L’agència administrativa de l’ONCE a Vic presta serveis a 275 afiliats i afiliades i compta amb 56 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització, dels municipis d’ Osona des d’Alpens a Vic; del Moianès, del Ripollès i de La Cerdanya.

  Elisabeth Marín, nova directora de l’agència de l’ONCE a Mataró
  El dia 21 va ser el torn de la presentació d’Elisabeth Marín, nova directora de l’agència de l’ONCE a Mataró, a David Bote, alcalde de Mataró i a Laura Seijó, tercera tinenta d'alcalde, amb l’acompanyament de José Miguel Jiménez, anterior director de l’agència, recentment jubilat.

  Elisabeth Marín té 33 anys i és afiliada a l’ONCE. És Grau en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un Grau Superior en Administració i Finances. Ha fet pràctiques a l’Ajuntament de Mataró i a l’Escola Pia Santa Anna, també de Mataró. Va treballar com a venedora dels productes de loteria de l’ONCE. Ha estat  sotsdirectora a l’agència de l’ONCE a Granollers i fins ara era la directora de l’ONCE a Vic. És una apassionada dels animals, especialment dels gossos. Li agrada llegir, anar al cinema i passar temps amb els amics.

  L’agència administrativa de l’ONCE a Mataró presta serveis a 432 afiliats i afiliades i compta amb 103 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització de les poblacions del Maresme.

  El dia 21 va ser el torn de la presentació d’Elisabeth Marín, nova directora de l’agència de l’ONCE a Mataró, a David Bote, alcalde de Mataró i a Laura Seijó, tercera tinenta d'alcalde, amb l’acompanyament de José Miguel Jiménez, anterior director de l’agència, recentment jubilat.A la foto, també Enric Botí, delegat territorial ONCE Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial. I

  Sergio Guitián, nou director de l’agència de l’ONCE a Badalona

  I el 22 de juliol, es va presentar a Sergio Guitián, nou director de l’agència de l’ONCE a Badalona, a Xavier García Albiol, alcalde de Badalona i a Cristina Agüera, segona tinenta d'alcalde. També va acudir José Luis Alberdi, anterior director de l’agència, que acaba de jubilar-se.

  Sergio Guitián té 25 anys i és afiliat a l’ONCE. És Grau Universitari en Administració i Direcció d’Empreses en EAE Business School, centre adscrit a la UPC. Va fer pràctiques al departament de Recursos Humans de Nestlé. Ha sortit en anuncis de l’agència Federman. L’encanta l'esport i juga a futbol a la lliga nacional de l'ONCE. També el bàsquet i sortir a córrer. Li agrada viatjar i passar temps amb la família i amics.

  L’ONCE a Badalona dona serveis a 335 afiliats i afiliades i compta amb 84 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització, de la pròpia ciutat de Badalona, així com dels municipis de Montgat i Tiana.

  D'esquerra a dreta, de peu, Cristina Agüera, 2ª tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona; Sergio Guitián, nou director ONCE Badalona; Xavier García Albiol, alcalde de Badalona; José Luis Alberdi, director ONCE Badalona recentment jubilat; David Bernardo, president Consell Territorial i Enric Botí, delegat territorial ONCE Catalunya.

  Xavier, Elisabeth i Sergio tenen l’oportunitat de treballar ara a Osona, al Maresme i a Badalona, respectivament, i podran compartir amb entitats i persones del món de la discapacitat experiències i projectes que ens faran millorar el nostre dia a dia. És per a ells un gran repte que emprenen amb molta il·lusió.

  L’ONCE Catalunya vol agrair a José Miguel Jiménez i a José Luis Alberdi els seus anys de dedicació professional a la casa i especialment reconèixer la seva excel·lent tasca. I agrair a l’Elisabeth Marín la seva tasca a l’agència de Vic i desitjar-li èxit a la seva nova faceta com a directora  a Mataró.