Premi del 'Códi Ètic per tothom' a la treballadora Claudia Ernica Vogel del CRE ONCE BARCELONA

 • Boletín: Nº 16 FEBRER 2018

  Temática: Protagonistes El jueves 25 de enero, enel transcurso de un desayuno, el Presidente del Consejo Territorial de la ONCE en Catalunya, Enric Botí, con la presencia del Delegado Territorial, Xavier Grau, la Directora Técnica Pedagógica, Irene Ginebra, y el Director del CRE ONCE BARCELONA, Manel Eiximeno, ha hecho entrega del premio del Concurso “Ideas al Servicio de un Código Ético para Tod@s”, concedido a la trabajadora del CRE, Claudia Ernica Vogel.

  El dijous 25 de gener, en el transcurs d'un esmorzar, el President del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya, Enric Botí, amb la presència del Delegat Territorial, Xavier Grau, la directora Tècnica Pedagògica, Irene Ginebra, i el director del CRE ONCE BARCELONA, Manel Eiximeno, va fer entrega del premi del Concurs "Idees al Servei d'un Codi Ètic per Tothom", concedit a la treballadora del CRE, Claudia Ernica Vogel.

  La Claudia va estar guanyadora a la Categoria "Responsabilitat Organitzativa"  amb la Idea: "Construint Equip mitjançant el LIPDUB". El premi va ser una targeta d'El Corte Inglés per valor de 200 €.

  A l'ONCE, la Fundació ONCE i ILUNION som conscients que per aconseguir els nostres fins, d'una banda l'autonomia personal i la plena integració social de les persones cegues / deficients visuals greus, i de l'altra, la realització d'una important tasca de solidaritat amb altres persones amb discapacitat, el comportament dels nostres treballadors i treballadores ha de guiar-se per criteris d'ètica personal, excel•lència professional i responsabilitat organitzativa. Això es concreta en els 11 valors ètics que conformen el nostre Codi Ètic.

  Per això es va convocar aquest concurs intern dirigit a tots els treballadors i treballadores de ONCE, Fundació ONCE i ILUNION, que busca difondre, incentivar i promoure qualsevol aspecte relacionat amb els 11 valors del Codi Ètic d'ONCE, Fundació ONCE i ILUNION (Comunicació, solidaritat, Confidencialitat, Equitat, Confiança, Honestedat, Humilitat, Respecte, Compromís, Professionalitat i Responsabilitat), d'una manera creativa i innovadora, i amb un tarannà eminentment pràctic.

  El concurs han participat 63 Idees: Categoria Ètica personal, 23; Categoria Excel•lència Professional, 20 i Categoria Responsabilitat Organitzativa, 20.

  El repartiment d'aquestes 63 idees per àrea executiva és el següent: ONCE, 35; Fundació ONCE, 5 i Grup ILUNION, 23.

  A més a més el jurat del Concurs, que es va reunir 13 de desembre de 2017, festivitat de Santa Lucía, va resoldre  atorgar altres premis:

  Categoria Ètica personal:
  • Idea: "Confiança sense fiança, cadena de favors"
  Autora: María Anunciación López Sancho
  Centre: ONCE- Ag. Ciutat Lineal

  Categoria Excel•lència Professional:
  El jurat acorda atorgar dos premis (Ex aequo) a les següents idees:
  • Idea: "Un esforç ben empleat"
  Autor: Ángel Martín Sequera
  Centre: ONCE- Consell General

  • Idea: "Suma valors dia a dia",
  Autora: Debora Marina Labrador Solis
  Centre: ILUNION - Tecnologia i accessibilitat, S.A.