Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona, rep la insígnia d’argent de la UFEC

 • Boletín: IL·LUSIÓ Nº 66 JULIOL 2022

  Temática: Protagonistes El passat 2 de juny Manel Eiximeno, director del CREDV-CRE ONCE Barcelona, va rebre de la mà de Jordi Puigneró, vicepresident de la Generalitat de Catalunya, la insígnia d'argent de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), acompanyasts per Dolors Luna, actual presidenta de la FCECS.

  El passat 2 de juny Manel Eiximeno, director del CREDV-CRE  ONCE Barcelona, va rebre de la mà de Jordi Puigneró, vicepresident de la Generalitat de Catalunya, la insígnia d'argent de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Tot un reconeixement a la seva tasca, durant vuit anys, com a president de la Federació Catalana d’Esports per a cecs (FCECS), una distinció que honora l'esport inclusiu.

  La Federació  Catalana d’Esports per a Cecs és una entitat privada d’utilitat pública, d’interès cívic i social i sense ànim de lucre d’àmbit català. Està constituïda per clubs i també hi formen part els socis, els guies i els entrenadors i tècnics de cadascuna de les disciplines que contempla. Des de la seva creació el seu fi ha estat lluitar sempre per la promoció i tractament igualitari dels seus esportistes per part de totes les entitats públiques o privades amb les quals s’ha relacionat i amb aquest motiu ha vingut realitzant activitats esportives amb periodicitat fixa i continuada i campionats emblemàtics com han estat els de Catalunya de cadascuna de les disciplines que la integren.

  El lliurament va tenir lloc desprès de la celebració de l’Assemblea de la  Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), on el seu president Gerard Esteva va exposar als presidents i presidentes de les federacions els nous projectes de la UFEC.  L’assemblea també va servir per aprovar la ratificació dels nous vocals del consell directiu de la UFEC.

  Després de l’assemblea, la UFEC va celebrar l’acte d’entrega de la insígnia d’argent de l’entitat a expresidents de federació i a l’exsecretari general de l’esport, Gerard Figueras. Un especial homenatge als darrers presidents federatius que han deixat el seu càrrec en els darrers anys. L’acte va comptar amb la presència de David Escudé, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport i Jordi Puigneró, vicepresident de la Generalitat de Catalunya.