L’ONCE llança ‘Campeonas’, protagonitzada per Ana, capitana d’un equip de futbol sala

 • Boletín: Nº 51 MARÇ 2021

  Temática: Protagonistes L’ONCE llança ‘Campeonas’, protagonitzada per Ana, capitana d’un equip de futbol sala

  ‘Campeonas’ és la nova campanya de publicitat de l'ONCE, en la qual el bàsquet deixa pas al futbol sala, ja que té com a personatge protagonista a la capitana d'un equip de futbol de persones amb discapacitat i venedora de l'ONCE.

  Està dirigida per Javier Fesser, que torna a posar-se darrere de la càmera un any després de realitzar el spin off de la pel·lícula ‘Campeones’ per a l'ONCE. El director es mostra “entusiasmat de tornar a un projecte amb tant sentit i de fer un pas més enllà; obrir el ventall de les discapacitats i de les diferències posant en el centre a una dona, capitana d'un equip de futbol”.

  “M'encanta poder parlar i mostrar altres mirades, altres circumstàncies i persones que a mi no deixen de donar-me lliçons i de sorprendre’m”, ha afirmat el director.

  Aquesta campanya és una nova iniciativa on l'esforç, l'autoestima, la confiança en un mateix i el treball en equip són els valors que demostren i impulsen a les persones amb discapacitat i a la pròpia ONCE a la seva tasca social.

  Amb ‘Campeonas’, l'ONCE fa un pas més en la reafirmació de la seva identitat, dels nostres ‘iguals’, ara de la mà de nous personatges i de la gran Anna, una venedora de l'ONCE que, a l’acabar la jornada laboral en el seu quiosc, va al poliesportiu on habitualment juga a futbol amb les seves companyes i companys d'equip.

  En aquest escenari es recreen una sèrie de divertides situacions i accions que, a més de fer gaudir als espectadors, demostren que tots i totes som iguals perquè, amb les loteries de l'ONCE, 'Quan jugues tu, hi juguem tots'.

  Pots veure l'anunci clicant aquí