L’ONCE adapta el lloc de treball de l’estació meteorològica de l’Ajuntament de Camarles

 • Boletín: Nº 54 JUNY 2021

  Temática: Protagonistes Maria Canadell, Instructora Tiflotecnologia i Braille (ITB) de l’ONCE a Tarragona i Lleida, va fer la instal·lació del Zoom Text a l’ordinador i l’adaptació de lupes per tal que Xavier Cortiella, afiliat a l'ONCE, pugui ‘veure’ els mesuraments de tots els aparells meteorològics.

  L’ONCE va realitzar, el passat 5 de maig l’adaptació del lloc de treball de l’afiliat a l’ONCE Xavier Cortiella, que treballa mitja jornada a l’Ajuntament de Camarles portant l’estació meteorològica i l’espai d’autocaravanes del poble.

  Maria Canadell, Instructora Tiflotecnologia i Braille (ITB) de l’ONCE a Tarragona i Lleida, va fer la instal·lació del Zoom Text a l’ordinador i l’adaptació de lupes per tal que Xavier pugui ‘veure’ els mesuraments de tots els aparells meteorològics.

  Josep Antoni Navarro, alcalde de Camarles i regidors de la corporació, van fer la visita de les instal·lacions meteorològiques i van conèixer les adaptacions fetes als equips per al responsable de l'estació meteorològica. Ho van fer acompanyats de Maria Canadell i d’Eduardo Mínguez, venedor d’il·lusions de Camarles. I també van rebre el Xavier en un ple a l'Ajuntament. 

  Un dels principals objectius socials de l'ONCE és assegurar  la igualtat d'oportunitats tant en l'accés, com en el manteniment o millora dels seus llocs de treball als seus afiliats, com ara la incorporació de les eines tecnològiques d'accés a la informació i a la comunicació, que asseguren l'accessibilitat als llocs de treball.