L’equip de gestió d’ONCE Catalunya es renova

 • Boletín: Nº 46 OCTUBRE 2020

  Temática: Protagonistes Entrada de la Delegació Territorial ONCE Catalunya.

  Rebeca García Navarro, afiliada  de 41 anys, llicenciada en Dret i fins ara cap del Departament de Coordinació i Talent d’aquesta Delegació Territorial, ha assumit des del passat 16 de setembre la direcció de l’agència de l’ONCE a Granollers, per la finalització de l’activitat laboral de l’Eduardo Romero González.

  Lidia Ramos Nieves cobreix la vacant de cap del Departament de Coordinació i Talent d’aquesta Delegació Territorial, a partir del 16 de setembre. Lidia, afiliada de 34 anys d’edat, llicenciada en ADE i fins ara era la cap del Departament de Coordinació i Talent de la  Direcció de Zona de l’ONCE a Alacant.

  Guillermo Fernández Jener assumeix les funcions de director de l’agència de l’ONCE a Figueres. Substiteix el  nostre company Manel Caballero Villar, jubilat. Guillermo, afiliat de 30 anys d’edat, ha estat exercint fins ara com a col·laborador del director de l’ONCE a Granollers.

  Aprofitem l’ocasió per donar-los les gràcies pels anys de dedicació i compromís al Manel Caballero i a l’Eduardo Romero. I desitjar tota la sort i èxits a la Rebeca García, a la Lidia Ramos i al Guillermo Fernández en les seves noves responsabilitats.