...I homenatgem els millors voluntaris d'aquí

 • Boletín: Nº 60 GENER 2022

  Temática: Protagonistes Enric Botí , David Bernardo i Anaïs Garcia van lliurar una placa a Emilio Pretel, voluntari de 74 anys, amb la frase “Reconeixement a la teva acció voluntària. Gràcies per sumar les teves il·lusions a les nostres”.

  El passat divendres 10 de desembre vam celebrar un acte d’homenatge als voluntaris d'ONCE Catalunya a l’Hotel Ilunion Barcelona. Van assistir voluntaris de la província de Barcelona, amb acompanyants i treballadors que també han col·laborat durant aquest any com voluntaris.

  Anaïs García, cap de la Unitat d’Autonomia Personal i Accés a la Informació, va fer la presentació de l’acte. Van intervenir, amb unes afectuoses paraules als assistents, Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya.

  Botí i Bernardo van lliurar una placa a Emilio Pretel, voluntari de 74 anys, amb la frase “Reconeixement a la teva acció voluntària. Gràcies per sumar les teves il·lusions a les nostres”. Una distinció molt emocionada, atès que l'Emilio tot i estar delicat de salut mai ha deixat de col·laborar en tot el que ha pogut. És un exemple d'entrega als demés per la seva constància i dedicació, any rere any.  Li desitgem que per molts anys més pugui seguir fent-ho. Ell i tots els voluntaris i voluntàries que ens donen el seu temps i solidaritat. 

  Va amenitzar l’acte ‘Impro con limón’, companyia d'improvisació teatral de Barcelona. Es van realitzar sortejos de regals. I es va acabar amb un còctel. 
  Sempre, això sí,  amb les mesures de seguretat en tot moment.

  Per fer els desplaçaments van comptar amb un bus solidari de TMB, que gràcies a un conductor voluntari va fer el transport des de la Delegació Territorial.

  A Tarragona i Reus
  Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial d’ONCE Catalunya; Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona i Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus que van lliurar una placa a Josep Maria Cabestany, voluntari de l’any.A Tarragona i Reus, es va celebrar la festa del voluntariat, el passat 2 de desembre, al Saló d’Actes de  l’ONCE a Tarragona.

  Hi van participar Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial d’ONCE Catalunya; Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona i Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus que van lliurar una placa a Josep Maria Cabestany, voluntari de l’any.

  Tots els voluntaris, 16 persones, van fer una ronda de presentació i van explicar les seves experiències com voluntaris de l’ONCE.